21A9735

Kundechef

Christian Brandt-Müller

Christian er ansat i vores virksomhed som Kundechef.

Sammen med kundechefs- og administratorteamet står han for administrationen af et udvalg af ejerforeninger og andelsboligforeninger, og sikrer den daglige kontakt med foreningernes bestyrelser og beboere.

Med mange års erfaring inden for fast ejendom og en uddannelse som ejendomsmægler og køberrådgiver, bringer Christian en solid faglig baggrund til vores team.

Han har undervist hos Dansk Ejendomsmæglerforening på Andelsboliguddannelsen og haft tillidshverv i forskellige udvalg under Dansk Ejendomsmæglerforening. Derudover har han været udpeget syn- og skønsmand. Hans omfattende erfaring og positive væsen gør ham til en uvurderlig ressource hos Qvortrup.

Kundechef med fokus på samarbejde og relationer

Senest har Christian arbejdet med uddannelse inden for menneskelig adfærd, med særligt fokus på høj kundetilfredshed og sunde, langvarige relationer. Disse redskaber bruger han til, at skabe det bedste samarbejde mellem foreningerne, medlemmerne og de øvrige interessenter, som vi samarbejder med dagligt.

Et højt serviceniveau og høj faglighed vægter mest hos Christian, og han søger konstant ny viden. Han er i øjeblikket i gang med Administrator uddannelsen hos Ejendomsforeningen Danmark.

Kontakt Christian Brandt-Müller

Telefon
Email
Speciale

69 16 55 26
cbm@qvortrup-adm.dk
Administration, kundeservice, ejendomsmægler, køberrådgivning 

 

 

Mød kundechefsteamet

Andelsboligforeninger

I Qvortrup har vi en unik tilgang, som adskiller os fra andre ejendomsadministrationer: Vores primære mål er at skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendomme, vi administrerer.

Vi mener, at vores ekspertise inden for ejendomsadministration gør os til den nærmeste samarbejdspartner for både ejendommen og den frivillige bestyrelse. Vi lægger stor vægt på et tæt, loyal og gensidigt samarbejde med vores kunder for at opnå dette.

Hvis du ønsker at lære mere om vores filosofi, kan du finde yderligere information gennem følgende link.

Skal Christian være jeres administrator?

Med sit særlige fokus på samarbejde og relationer er Christian en god samarbejdspartner, der kan sikre driften af ejendommen. 

Med sin store erfaring inden for administration af ejerforeninger og andelsboligforeninger, har Christian vigtige kompetencer indenfor disse boligtyper.

Kunne Christian være jeres nye administrator, så udfyld formularen gennem linket nedenfor og lad os påbegynde en dialog om et kommende samarbejde.