Johannes Franch Mark

Piccolo

Johannes Franch Mark

Johannes Franch Mark er ansat i vores virksomhed som piccolo med særlig tilknytning til vores supportteam. Sammen med sine teamkollegaer supporterer han både kunder, samarbejdspartnere og kollegaer, og med sit store kundeservicegen er han ivrig efter at hjælpe alle omkring ham på bedste vis.

Johannes er en hjælpsom og flittig person, der altid er klar til at yde en ekstra indsats for at sikre, at alle på arbejdspladsen har det godt.

Morgenfrisk supporter

Det er en klar fordel, at Johannes har en morgenfrisk profil, så han kan stå tidligt op og møde ind, før kontoret for alvor vågner. Her gør han nemlig kontoret klar til den kommende dag og sørger for, at alt er på plads og i orden.

Johannes har højt humør og en positiv indstilling, og med sin stor hjælpsomhed og flittighed er han en vigtig del af teamet og en person, der bidrager positivt til vores virksomhedskultur.

Kontakt Johannes Franch Mark

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 00
jfm@qvortrup-adm.dk

Supportering, kundeservice, administration

 

 

Mød vores supportteam

Stor kundeservice

Vores supportteam brænder for at skabe den bedste kundeoplevelse for dig, og alle vores supportmedarbejdere er unge, engagerede og entusiastiske medarbejdere, der alle har et udtalt servicegen og en naturlig evne til at kommunikere klart og effektivt.

Supportteamet har en positiv tilgang til deres arbejde, og de er altid klar til at hjælpe dig.  Vi er stolte af vores supportteam, der lever og ånder for en tilfreds kontaktflade.

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os, anbefaler vi dig at sende os en mail, eller ringe til vores supportteam i vores åbningstid. 

Vi vil herefter forsøge at hjælpe dig med din forespørgsel, eller vi vil sætte dig i kontakt med den medarbejder, der kan hjælpe dig videre. 

Det er også muligt at besøge vores kontor – dog gerne efter nærmere aftale, så vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig, når du dukker op. 

Vores kontor er placeret midt i et trafikalt midtpunkt, og vi har altid kaffe på kanden.