Laura Henneberg Rødby

Administrator

Laura Henneberg Rødby

Laura Henneberg Rødby er ansat i vores virksomhed som administrator. Laura har fast base i vores team af administratorer og hun varetager således den daglige kommunikation mellem vores ejendomme og deres beboere.

Til dagligt studerer Laura til Finansøkonom på Copenhagen Business Academy, og uddannelsen styrker i høj grad hendes økonomiske, juridiske og administrative forståelse og faglighed.

En ejendomsadministrations mange facetter

Jobbet som administrator kræver i høj udstrækning et økonomisk, juridisk og administrativt fundament, og som administrator får Laura den praktiske erfaring, som stillingen tillige kræver.

Laura er motiveret og ansvarsbevidst, og hun har en meget positiv tilgang til hendes arbejde, som i den grad smitter af på både kunder og kollegaer.

Laura er en ung administrator, og vi er enormt stolte over, at vi kan vise hende en ejendomsadministrations mange facetter, og at vi er med til at skabe rammerne for hendes karriere i ejendomsbranchen.

Kontakt Laura Henneberg Rødby

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69165524
lhr@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
administration, ind- og -fraflytning, udlejning, foreningsret

 

 

Mød administratorteamet

Fremtidens specialister

Laura er ikke den eneste praktikant, som vi har fuldtidsansat. I Qvortrup har vi nemlig en klar ambition om at hjælpe med at uddanne de kommende generationer af ejendomsadministrations- og ejendomsbranchen.

Vi ved, at branchen mangler arbejdskraft, og derfor er det vigtigt for os at få unge mennesker ind i vores virksomhed.

Vi er stolte af at vise dem, hvad vores branche kan tilbyde, og give dem en introduktion til denne af nogle af de skarpeste profiler i branchen.

Hos Qvortrup er vi engagerede i at uddanne den næste generation af ejendomsadministratorer og se dem vokse til at blive dygtige og ansvarlige fagfolk.

Personlig service

Som administrator er Laura beboernes primære kontakt til Qvortrup. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og kompetent administrator, der arbejder både effektivt og professionelt, og derfor er vi enormt glade for at have medarbejdere som Laura.

Der findes ikke eb one-size-fits-all løsning i  ejendomsadministration, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger i vores administrationsaftaler. 

Hvis I leder efter en ny ejendomsadministrator i København, tilbyder vi et uforpligtende tilbud, og en uforpligtende dialog om et fremtidigt samarbejde.