21A9708

Administrator 

Maya Klement Brøbecher

Maya er ansat i vores virksomhed som administrator.

I samarbejde med kundechefs- og administratorteamet administrerer hun et udvalg af ejerforeninger og andelsboligforeninger og sikrer den daglige kontakt med foreningernes beboere.

Maya er uddannet finansbachelor og bidrager dagligt med værdifuld viden og indsigt fra sin uddannelse. Hendes faglige kompetencer sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og service. For at udvide sin faglige horisont starter Maya på Ejendomsadministrationsuddannelsen sideløbende med sit arbejde hos Qvortrup.

Administrator med gåpåmod

Det er ikke kun Mayas professionelle ekspertise, der gør hende uvurderlig for vores team. Hendes positive sind og engagerede tilgang til kundeservice skaber en varm og produktiv atmosfære hver dag.

Hun møder altid sine kollegaer og kunder med et smil, hvilket ikke kun fremmer samarbejdet internt, men også styrker vores relationer til vores kunder. Mayas tilstedeværelse er med til at definere vores virksomhedskultur og bidrager til vores fortsatte succes.

Kontakt Maya Klement Brøbecher

Telefon
Email
Speciale

69 16 55 15
mb@qvortrup-adm.dk
Kunderelationer, finansøkonomi 

 

Mød administratorteamet

Kom godt videre

Det er vores dygtige administratorteam, der sikrer, at ejendommens beboere kommer godt videre, når de har fundet rammerne om deres nye hjem. 

Det er også administratorteamet, der i sin sagsbehandlingen, sikrer, at der bliver taget godt og korrekt imod nye beboere i jeres foreningsfællesskab. 

Vi har udarbejdet en række selvbetjeningsydelser, der gør det nemt at påbegyndes salget/fraflytningen af en lejlighed. 

Se dem gennem linket nedenfor. 

Digitale vejledninger

I fællesskab med vores administratorer har vi udarbejdet en lang række digitale vejledninger, der gør livet i ejendomsfællesskabet nemmere. 

Vejledningerne er formuleret på en letlæselig måde, så de giver den bedst mulige forståelse og overblik over et givent emne som muligt. 

Hvad end du skal sælge din bolig, renovere den eller anmelde en skade, giver vi dig en trin-for-trin guide, som du kan læne dig op ad, så alle regler og formalia overholdes. 

Gå på opdagelse i vores vejledninger gennem linket nedenfor.