Sandra Slovic-Petersen

Operations Manager

Sandra Slovic-Petersen

Sandra Slovic-Petersen er ansat i vores virksomhed som Operations Manager. 

Med denne titel arbejder Sandra hver dag i krydsfeltet mellem vores mange fagområder, og hun indgår i et tæt samarbejde med sine kollegaer om optimering af driften af vores virksomhed. 

Sandra har tidligere erfaring som driftskoordinator og med projektledelse, og hver dag bruger hun sine tidligere erfaringer i den organisatoriske optimerings- og moderniseringsproces, som vores virksomhed befinder sig i. 

OM med proaktivt arbejdssyn

Sandra har et særligt fokus på effektivisering og optimering af vores interne og eksterne arbejdsgange, og det er til glæde for både vores kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. 

Udover et udtalt overblik og et proaktivt arbejdssyn, bidrager Sandra til vores fælles arbejdsplads med sin store omsorg og udtalte positivitet. Disse egenskaber mærker såvel vi som kollegaer, som vores kunder og samarbejdspartnere, hver eneste dag, og vi er meget stolte over, at Sandra er en del af vores virksomhed. 

Kontakt Sandra Slovic-Petersen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 11
ssp@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Organisering, optimering, driftsledelse, effektivisering

 

 

Mød ledelsesteamet

Kontakt os

Som vores OM har Sandra ledelsesansvaret for vores supportteam, hvis kerneopgave er at supportere både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. 

Vores supportteam sidder klar på vores hovedtelefon og hovedmail, og du kan kontakte dem gennem linket nedenfor. 

Supportteamet kan supportere dig med de fleste opgaver, og det er derfor sjældent nødvendigt at tale med ejendommen særligt tilknyttede kontaktpersoner. 

Supportteamet sidder klar på mail og telefon alle hverdage, og du kan se vores åbningstider i linket nedenfor. 

Skal vi administrere jeres ejendom?

Med en mere end 100 år gammel historie, er Qvortrup en af de ældste, privatejede ejendomsadministrationer i København. 

Vores lange historie er en vidnesbyrd om vores høje faglighed og gennemgribende kundeservice, der danner rammerne om gode, loyale og frugtbare samarbejder. 

Vi har stor erfaring i administrationen af andelsboligforeninger, ejerforeninger og udlejningsejendomme, og vi har en særlig ekspertise i den gamle boligmasse. 

Få et tilbud på administration af jeres ejendom gennem linket nedenfor.