Sonny Bloch Jensen

Seniorcontroller

Sonny Bloch Jensen

Sonny Bloch Jensen er ansat i vores virksomhed som seniorcontroller og han er således en vigtig kapacitet i vores økonomiske lag. 

Vores økonomiske team har ansvaret for vores økonomiske opgaver – hvad end disse er interne eller varetages eksternt i forbindelse med administrationen af vores kunders ejendom. 

 

Økonomistyring på højt niveau

Sonny har stor erfaring indenfor økonomistyring på ledelsesniveau, og sammen med den øvrige del af vores økonomiske team, sikrer han hver dag kvalitet, optimering og fremdrift, som vores kunder i høj grad mærker i vores administration af deres ejendom

Med sin store positivitet og åbenhed, er Sonny med til at skabe et godt og tæt kollegaskab baseret på god og konstruktiv dialog på tværs af organisationen. 

Vi er meget glade for, at Sonny er en del af Qvortrup Administration A/S, og hans stærke kompetencelag styrker ikke alene vores interne fremdrift, men er også med til at kvalitetssikre vores samarbejde med både vores samarbejdspartnere og ejendomme.  

Kontakt Sonny Bloch Jensen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 15
sbj@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi, CFO, bestyrelser 

 

 

Mød vores økonomiske team

Økonomisk administration

Sonny Bloch Jensen er afgørende for Qvortrups økonomiske team, og han spiller en vigtig rolle i administrationen af vores ejendomme. 

Teamet sikrer et solidt, økonomisk fundament for vores kunder og driften heraf.

Vores økonomiske team er sammensat af erfarne controllere, økonomimedarbejdere og studentermedhjælpere, og den brede sammensætning klæder teamet på til at forestå de finansielle og økonomiske processer, der er og måtte være for vores kunder.

Har I brug for økonomisk assistance?

Vores økonomisk team sikrer en pålidelig og effektiv administration af ejendommen og dens drift.

Hos Qvortrup forstår vi vigtigheden af at have en kompetent administrator, som kan arbejde professionelt og levere gode løsninger til vores kunder. Derfor har vi samlet et team af erfarne medarbejdere, som har en dybdegående forståelse for ejendommens økonomiske processer.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde netop jeres ejendom? Så kontakt os for en uforpligtende dialog om administration af jeres ejendom.