Bestyrelsens beretning

Værktøjer

Vi tilbyder en række værktøjer, som er med til at lette både bestyrelsens og den enkelte beboers arbejde i forbindelse med den fælles ejendom.

Nedenfor kan du blandt andet tilgå vores mange vejledninger, der vejleder dig gennem en række forhold: herunder salg af andele, ombygninger i lejligheden, anmeldelse af forsikringsskader mv. 

Desuden kan du tilgå en række selvbetjeningsydelser, hvor du nemt og hurtigt blandt andet kan anmelde forsikringsskader til forsikringsmægler, bestille et administrationstilbud eller indlede salg af din lejlighed på en enkel, overskuelig og effektiv måde.

Gå på opdagelse i vores mange værktøjer herunder. 

Se vores værktøjer herunder

Vi ved, at der ligger et kæmpe arbejde i at være frivillig bestyrelse, og der følger et stort ansvar og mange opgaver med titlen. 

Det samme gør sig i høj grad gældende for den professionelle udlejer, der driver en investeringsejendom. 

Netop på baggrund af ovenstående er det vigtigt for os, at vi i vores samarbejde om driften af den fælles ejendom letter jeres arbejde i så høj grad som muligt. 

Det er netop med afsæt i dette, at vi har udviklet vores værktøjer og herunder vores vejledningskatalog og selvbetjeningsydelser. 

Vi vil være vores kunders tætteste samarbejdspartner, og derfor vægter vi transparents, uddannelse og selvbetjening utrolig højt i samarbejdet.