Med mere end 60 års erfaring er vi specialister i

administration af udlejningsejendomme og investeringsejendomme

Vi tilbyder faste grundydelser til den professionelle udlejer

For den professionelle udlejer tilbyder vi en individuelt tilpasset administrationsløsning.

Som investeringskunde med udlejningsejendomme får du ikke kun en fast kontaktperson, men et helt administrativt team, der samarbejder om at opfylde dine behov.

Vi er specialiseret i leje- og erhvervslejeret, og sammen har vi ansvaret for din ejendomsinvestering. Vores interne, tætte samarbejde øger vores interne kompetencer og vores tilgængelighed, som begge er afgørende parametre i vores gensidige samarbejde.

Se vores faste grundydelser for investeringsejendomme nedenfor, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe netop dig i administrationen af din ejendom. 

Vores faste grundydelser:

Bemærk, at listen ikke er udtømmende. Det er derfor vigtigt, at vi inden aftaleindgåelse optager tæt dialog og forventningsafstemning om det kommende samarbejde. 

Skærmbillede 2020 06 30 kl. 00.25.45

Hvad koster det at få administreret en ejendom hos Qvortrup?

I Qvortrup tilbyder vi ejendomsadministration for den professionelle udlejer i og omkring København.

Vi sikrer effektiv, gennemsigtig og professionel administration af udlejningsejendomme og investeringsejendomme.

Når du vælger os som ejendomsadministrator, indgår vi en fast administrationsaftale, der er udarbejdet med afsæt i indledende dialog og forventningsafstemning. Denne proces vægter vi enormt højt, da det er afgørende for et frugtbart og godt samarbejde mellem os.

Vores prisstruktur tager udgangspunkt i branchestandarder og huslejenævnets årlige rammer og afgørelser for faste grundydelser, ligesom vi tilbyder øvrige faste ydelser og tillægsløsninger, der kan matche dine specifikke ønsker og behov.

Som den professionelle udlejer er du i centrum, og vi arbejder målrettet for at imødekomme dine behov og sikre succes i din udlejningsforretning.

Så nemt er det at skifte administrator

Indgå aftale med Qvortrup Administration
Når vi har indgået en aftale om administration af ejendommen, er du klar til at gå videre i processen for at skifte ejendomsadministrator.
Opsig nuværende administrator
Da det er dig, der har et aftaleforhold med din nuværende administrator, skal du opsige denne. Herefter kan vi starte overgangen til os.
Vi sikrer overdragelse af data og materiale
Når din nuværende administrator er opsagt, sikrer vi, at alt materiale overdrages til os i overensstemmelse med branchestandarder.
Velkommen til Qvortrup Administration!
Når disse skridt er gennemført, glæder vi os over at kunne byde dig og dine lejere velkommen til Qvortrup!
1
2
3
4
Den digitale pakke
Den Digitale pakke
Med Den Digitale Pakke styrkes ejendommens informationsniveau og gennemsigtighed. Vil du vide mere? Klik på billedet for at læse mere om pakken.
_G7A6033 kopier
Rådgivningspakken
Få administrativ, økonomisk og juridisk sparring og rådgivning med Rådgivningspakken. Vil du vide mere? Klik på billedet for at læse mere om pakken.
Inspektør
Inspektørpakken
Med tilvalg af inspektørpakken tilknyttes en ejendomsinspektør til ejendommen. Vil du vìde mere? Så klik på billedet for at læse mere om pakken.
Øvrige faste grundydelser
Øvrige, faste grundydelser
I tillæg til vores basisadministration, tilbyder vi faste grundydelser, der passer til dine behov. Vil du vide mere? Klik på billedet for at læse mere om pakken.

Mere end 60 års erfaring

Qvortrup Administration A/S har eksisteret i mere end 6 årtier, og vi mener, at vores lange historie er en vidnesbyrd om vores store ekspertise indenfor vores fag. 

Vi er specialister i administrationen af andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringskunder, og vi vil meget gerne etablere et loyalt og frugtbart samarbejde med dig om din ejendom. 

Vi har ansat nogle af branchens skarpeste profiler, som vi er enormt stolte af at have med på vores administrative hold. Du kan møde dem gennem linket herunder. 

Tilfredse kunder

"Samarbejdet med Qvortrup er meget værdifuldt for vores forening, og det er altid godt at have specialister i baghånden, når vi står overfor opgaver eller vanskelige ting, der er svære at løse."
6502
Søren Brettschneider
formand
"Er generelt meget tilfreds med samarbejdet med Qvortrup"
Classensgade
Tommy Bisgaard
formand
"Qvortrup er meget flinke og tilbyder hurtig service"
Sankt knud
John Vanges
formand

I Qvortrup værdsætter vi loyale og gensidige samarbejder med vores kunder.

Som ejendomsadministrator sikrer vi en professionel og effektiv håndtering af din ejendom, og for at lykkes med denne opgave, vægter vi frugtbare og gennemsigtige samarbejder højt.

Vi tror på, at nøglen til et godt samarbejde ligger i kommunikation og forventningsafstemning. Uanset om det drejer sig om lejeopkrævning, lejereguleringer eller betaling af regninger, sikrer vi en effektiv administration, der er i tråd med dine forventninger og behov.

Skræddersyede løsninger til din ejendom

Har du behov for mere end den faste administration? Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der eksempelvis kan inkludere en inspektørordning. Vores inspektører kan føre tilsyn og planlægge vedligeholdelse af din ejendom, så du kan føle dig tryg og sikker i din udlejning.

Branchestandarder

I Qvortrup arbejder vi altid efter branchestandarder og sørger for, at vores administration er i overensstemmelse med disse.

Kontakt os

Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din ejendomsinvestering.

Vi ser frem til at skabe et succesfuldt og langvarigt samarbejde.

Vil du vide mere om Qvortrup?

cropped-qvortrup_logo-04-1-1.png