Vores ydelser

Vores ydelser

Som kunde hos os får I ikke kun en fast kontaktperson, men et helt administrativt team, der samarbejder om at opfylde alle ejendommens behov. Vælg de af vores ydelser, der passer til netop jeres behov, og få en skræddersyet administrationsløsning.  

 

Skal vi være jeres nye administrator?

I administrationen af jeres ejendom, tilbyder vi et  administrativt team, der er specialiseret inden for hver deres fagområde. Det betyder, at vi kan løse og løfte alle behov, der måtte opstå i forbindelse med drift af ejendommen.

Hvad tilbyder vi?

Vi har mere end 60 års erfaring inden for ejendomsadministration, og vores historie kan faktisk dateres helt tilbage til lige efter første verdenskrig. Vores lange historie er noget, vi bryster os af, fordi den netop er et udtryk for loyale og tilfredse kunderelationer. 

Vi har nogle af branchens skarpeste profiler ansat i vores administration, og vi vægter ordentlig og faglighed højest. 

Nedenfor finder I en oversigt over de forskellige ejendomstyper, som vi er specialiseret indenfor. 

I kan læse mere om, hvilke ydelser vi specifikt kan tilbyde i administrationen af jeres ejendom ved at klikke på den enkelte ejendomstype. 

Ønsker I et administrationstilbud, kan I med fordel kontakte os eller udfylde denne blanket

Klik på vores ydelser

Vi er jeres tætteste samarbejdspartner

Vi har et ønske om at være vores kunders tætteste samarbejdspartnere i driften af deres hjem og den fælles ejendom. Det er en filosofi, som alle i Qvortrup deler, og som i høj grad udgør vores DNA. 

Et eksempel på et tæt samarbejde er administrationen af E/F Kajplads 24, som vi har administreret siden foreningens stiftelse i 2004. 

Ejerforeningen var et af de første boligbyggerier i den nye Havnestad i København, og den arkitekttegnede ejendom har siden sin opførsel spejlet sig smukt i kanalerne langs Islands Brygge.

Læs den tidligere formands beretning om samarbejdet med Qvortrup nedenfor. 

”Samarbejdet med Qvortrup har været fantastisk – og særligt vores tætte samarbejde med administrerende direktør, advokat Jens Anker, har været meget værdifuldt.”
E/F Kajplads 24
Jens Christoffersen
Tidligere bestyrelsesformand, E/F Kajplads 24
Besøg vores LinkedIn og få et nærmere indblik i vores ejendomsadministration