vores ydelser

Vores ydelser

Herunder finder du en oversigt over de ejendomstype, vi er specialiserede i at administrere. Under hver ejendomstype finder du en oversigt over de sædvanlige ydelser, der typisk indgår i vores administrationsaftaler. 

Mere end 60 års ekspertise og en filosofi om tæt samarbejde

I Qvortrup har opbygget mere end 60 års erfaring inden for ejendomsadministration og vores historie strækker sig faktisk tilbage til kort efter afslutningen af Første Verdenskrig.

Vi er stolte af vores lange historie, da den vidner om vores loyale og tilfredse kundebase, som har valgt os som deres foretrukne partner til at håndtere deres ejendomme i mere end 6 årtier.

Vi har ansat nogle af de skarpeste hjerner i branchen for at sikre, at vi altid yder vores bedste og mest professionelle service. Vores engagement i ordentlighed og faglighed er det, der adskiller os fra vores konkurrenter og gør os et godt valg som ejendommens administrator.

Vi er specialiseret i at administrere en bred vifte af ejendomstyper, og vi har særlig erfaring indenfor den gamle boligmasse. 

Vi tilbyder en række ydelser til hver ejendomstype, der er tilpasset til at opfylde vores kunders unikke behov og krav.

Hvis du vil vide mere om vores specifikke ydelser til administration af din ejendom, kan du klikke på den relevante ejendomstype nedenfor. 

Klik ind på vores ydelser

Skal vi være jeres nye administrator?

Når I vælger Qvortrup som ejendommens administrator, knyttes et helt team bestående af kundechef, administrator og controller, til ejendommen. 

Teamets unikke opbygning sikrer, at alle ejendommens behov kan opfyldes på en professionel og effektiv måde.

Vi sætter en ære i at tilbyde effektive løsninger, der kan skræddersyes til ejendommens specifikke behov. Med vores ydelser og et specialiserede team ved jeres side kan I være sikre på, at ejendommen bliver håndteret af en professionel samarbejdspartner. 

Kontakt os i dag for at lære mere om vores ydelser, vores teams og de forskellige fagområder, som vi er specialiseret i. Vi ser frem til at skabe en succesfuld fremtid for jeres ejendom! 

Vi er jeres tætteste samarbejdspartner

Hos Qvortrup er vores mission – først som sidst – at være mere end bare en ejendomsadministrator. Vi ønsker at være vores kunders tætteste samarbejdspartner i driften af deres hjem og den fælles ejendom. For os betyder det mere end blot at opfylde vores kunders behov – det betyder at være en del af deres liv og give dem den tryghed og tillid, de fortjener.

Vi tror på, at ejendomsadministration  handler om at opbygge og vedligeholde stærke relationer med vores kunder, der gør, at de føler sig som en del af Qvortrup. Vores administrationsfilosofi om tæt samarbejde og engagement er en del af vores DNA, og det er noget, vi stræber efter at leve op til hver dag.

”Samarbejdet med Qvortrup har været fantastisk – og særligt vores tætte samarbejde med administrerende direktør, advokat Jens Anker, har været meget værdifuldt.”
E/F Kajplads 24
Jens Christoffersen
Tidligere bestyrelsesformand, E/F Kajplads 24

Vil du vide mere om Qvortrup?

Læs om vores virksomhed herunder

cropped-qvortrup_logo-04-1-1.png

Administrationsfilosofi

Vi er en passioneret og engageret ejendomsadministration i København, der brænder for det, vi laver – og så brænder vi for at skabe de bedst mulige forudsætninger og rammer for jer og jeres hjem.

Faglighed

Vi er stolte af vores hverv og af de profiler, der er ansat i Qvortrup, og så er vi tillige stolte af den faglighed, vi bidrager med i samarbejdet med vores kunder. 

Vi har stor erfaring og berede kompetencer indenfor vores hverv. 

Qvortrup

Siden 1960’erne har vi drevet professionel ejendomsadministration i København for store dele af boligsektoren – herunder for ejerforeninger, andelsforeninger og investeringsejendomme.