Q-munity

Nyhedsbrevet Q-munity

I Qvortrup har vi udgivet vores nyhedsbrev Q-munity siden 2023.

Nyhedsbrevet er en dynamisk platform målrettet frivillige bestyrelser i ejerforeninger og andelsboligforeninger, og det er dedikeret til at gøre foreningsfællesskabet grønnere og stærkere gennem brugbare erfaringsdeling, konkrete vejledninger og aktuelle domme samt afgørelser.

Hvad er Q-munity - Qvortrups nyhedsbrev

Erfaringer fra grønne initiativer

I Qvortrup har vi et ønske om, at Q-munity skal facilitere erfaringsdeling. Vores nyhedsbrev er derfor en skattekiste af indsigter fra frivillige bestyrelsesmedlemmer, der har kastet sig ud i ambitiøse projekter, der tæller alt fra etablering af el-ladestandere og solceller på fælles ejendomme til dekorative gavlmalerier og grønne tage. Med disse har vi gjort Q-munity til et vindue ind til succesfulde initiativer, der gør foreningerne grønnere og mere attraktive.

Vejledninger til frivillig bestyrelse

Den frivillige bestyrelse er nøglen til at drive forandring. Derfor inkluderer Q-munity konkrete vejledninger, der guider bestyrelsesmedlemmer i deres daglige arbejde. Fra udarbejdelse af bestyrelsens beretning og afvikling af generalforsamlinger til vintervedligeholdelse, er vores nyhedsbrev en pålidelig kilde til praktiske råd og brugbare redskaber for de frivillige bestyrelsesmedlemmer.

Styrkelse af bestyrelsesarbejde

Q-munity er mere end blot et nyhedsbrev; det er et skriftligt fællesskab, der styrker den frivillige bestyrelse i dens arbejde. Vi er stolte af at have skabt et rum, hvor bestyrelsesmedlemmer kan dele deres udfordringer, triumfer og innovative løsninger. Det mener vi nemlig skaber solide bestyrelser, der er rustet til at skabe gode, ordentlige og trygge hjem med et grønt afsæt.