Få et tilbud

Udfyld nedenstående formular og få et uforpligtende tilbud på administration af jeres ejendom. 


Vi er en lokal ejendomsadministrator i København, der administrerer en bred portefølje af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme. 


Skal vi være jeres nye administrator? 
Skift nemt og hurtigt til os. 

Få et administrationstilbud:

Hver dag forestår vi administrationen af en lang række ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme, med primær placering i Storkøbenhavn.  

 

Vi er en professionel ejendomsadministrator, der beskæftiger os med noget af det allermest dyrebare; Nemlig at drifte og administrere andre menneskers hjem. Det er en opgave, som vi værner utrolig meget om, og som vi derfor ligger enormt mange kræfter i. 

 

Mere end 60 års erfaring

Med mere end 60 års erfaring, og en historie der kan dateres helt tilbage til lige efter første verdenskrig, driver vi i dag en mellemstor ejendomsadministration fra Østerbro i København.

 

Har I brug for en etableret og professionel samarbejdspartner, kan I derfor med fordel få et administrationstilbud hos os.  

 

Skræddersyet administrationsløsning

Vi tilbyder generelle ydelser i vores administration, som skal sikre såvel den professionelle udlejer som den frivillige bestyrelse – og naturligvis ejendommens mange beboere. Derudover tilbyder vi tillægsydelser, som skræddersyes til jeres specifikke behov, så vi sikrer vores samarbejde på bedst mulig vis. 

 

Vi er jeres tætteste samarbejdspartner

Der er mange opgaver og følelser forbundet med at bo i fællesskab. Det handler om kompromisser og om at etablere et stærkt fundament, som kan danne rammerne for fællesskabet. 

 

Som jeres tætteste samarbejdspartner, vil vi, i alt, hvad vi gør, være med til at sikre jeres fællesskab. Vores fornemmeste opgave er nemlig at skabe sunde, trygge og ordentlige hjem for vores kunder. 

 

Simpel administrationsfilosofi

Vi opererer ud fra en simpel administrationsfilosofi, der har jer som kunde i fokus. Den adskiller sig på mange måder fra andre administrationer, fordi vi ikke alene arbejder ud fra et administrativt standpunkt, men ud fra teten om, at vi vil være jeres bedste og tætteste samarbejdspartner, der sammen med jer sikrer den fælles ejendom, jeres største formueaktiv, og jeres hjem. 

 

Lad os tage en snak! 

Udfyld ovenstående informationer om jeres ejendom og lad os tage en fælles snak om, hvordan vi på bedst mulig måde håndterer og sikrer det fremtidig samarbejde om ejendommen.

 

Vores administrationstilbud er fundamentet for vores fremtidige samarbejde, og det er vigtigt, at vi får forventningsafstemt både behov og forventninger, så vi kan sikre et proaktivt og gunstigt samarbejde. 

 

Måtte I have spørgsmål til vores ydelser, vores profiler og vores kompetencer, er I også meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. 

 

Samarbejd med et helt administrativt team

Vores administrationsfilsofi bygger på et tæt samarbejde  – både med dig som kunde, men også internt i vores administration og med et udvalg af øvrige samarbejdspartnere, som kan sikre gunstige og favorable vilkår for jer som kunde. 

Vores administration består af en række kundeteams, der er primært specialiseret indenfor andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme.

Hvert team har ansvaret for et udvalg af kunder, og det består af både kundechefer, administratorer og controllere, som hver dag sikrer samarbejdet om ejendommene. På den måde opererer vi med et tæt internt samarbejde, der sikrer totaladministrationen af ejendommen. 

Det betyder også, at I vil overlades i de allerbedste hænder i et team, der er specialiseret indenfor jeres specifikke ejendomsgenre. 

Lad os gøre en svær beslutning nem

Det kan være en svær beslutning at overlade administrationen af jeres ejendom til ny administrator, og årsagerne hertil kan være mange.  
 
Vi mødes gerne med jer over en kop kaffe for at tale om jeres specifikke behov og forventninger og om, hvad vi kan hjælpe jer med i jeres daglige og ekstraordinære drift af ejendommen. 

 

Udfyld ovenstående informationer og lad os give jer et tilbud på administrationen af jeres hjem. 

Vi glæder os til at høre fra jer, og indtil da er I velkommen til at læse nærmere om os her på hjemmesiden eller besøge vores LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer med relevante nyheder.