Skærmbillede 2020 06 30 kl. 00.25.45

Vores administrationsfilosofi

Vores administrationsfilosofi bygger på nøgleordene kærlighed, ordentlighed og progressivitet. 

Alle ord spiller en central rolle i vores daglige virke, og vi har vores nøgleord med i alt, hvad vi gør. 

Vores kerneopgave er, først som sidst, at skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendomme, som vi administrerer. 

Mange virksomheder bryster sig af flotte visioner og missioner, uden det er helt tydeligt, hvad disse egentlig betyder for både virksomheden, dens medarbejdere og dens kunder. 

Derfor har vi herunder tydeliggjort og forklaret, hvad de enkelte nøgleord har af praktisk betydning for Qvortrup, vores medarbejdere og vores kunder. 

Vi håber, du vil læse med. 

Vores administrationsfilosofi består af kærlighed, ordentlighed og progressivitet

Hos Qvortrup rummer vi masser af kærlighed; kærlighed til jer, til hinanden, til vores virksomhed og til vores fag.

Vi er en passioneret og engageret ejendomsadministration, der brænder for det, vi laver – og så brænder vi for at skabe de bedst mulige forudsætninger og rammer for jer og jeres hjem.

Vores kerneopgave er først og sidst at skabe sunde, trygge og ordentlige hjem i alle de ejendomme, som vi administrerer.

Der følger stor ansvarlighed og troværdighed med denne opgave. Begge udgør fundamentet for tillid, og med tillid som udgangspunkt skaber vi de bedste relationer. Det er vigtigt for os, for vi tror nemlig på, at gode relationer fører til gode og loyale samarbejder, og vi vil være jeres bedste og tætteste samarbejdspartner. 

Hos Qvortrup har vi en lang historie, som vi er meget stolte af.

Gennem knap 100 år har vi rådgivet og vejledt vores kunder, og vores omstillingsparathed har været altafgørende for, at vi har drevet ejendomsadministration i København i alle disse år.

Vi har et brændende ønske om at stå i forgrunden af ejendomsadministrationsbranchen, hvor vi gennem konstant nytænkning og forandringsvillighed kan bevæge os mod en stadig mere moderne og værdiskabende virksomhed.