Lene Heide

Administrator (EA)

Lene Heide

Lene Heide er ansat i vores virksomhed som administrator, og hun er en fast del af vores administrator-team. 

Hun er uddannet ejendomsadministrator, og beskæftiger sig primært med administration af vores investeringskunder.

Lene har været ansat i vores virksomhed siden 1995, og hun har derved mange års erfaring inden for administrationsbranchen og Qvortrups kundeportefølje.

Indre videnskatalog

Lene har en regnskabsmæssig baggrund, og så er hun vores systemspecialist.

Foruden et indgående kendskab til vores systemer, besidder hun et stort kendskab til vores kunder og deres ejendomme qua sine mange år i virksomheden.

Med sit indre videnskatalog spiller hun en central rolle i vores virksomhed og i vores administration, og hun bidrager med et godt kollegaskab både som følge af sin faglig stærke profil, men også som følge af hendes milde og rare person. 

Kontakt Lene Heide

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 14
lh@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, systemteknik, økonomi

 

Mød administratorteamet

Kom godt videre

Det er vores dygtige administratorteam, der sikrer, at ejendommens beboere kommer godt videre, når de har fundet rammerne om deres nye hjem. 

Det er også administratorteamet, der i sin sagsbehandlingen, sikrer, at der bliver taget godt og korrekt imod nye beboere i jeres foreningsfællesskab. 

Vi har udarbejdet en række selvbetjeningsydelser, der gør det nemt at påbegyndes salget/fraflytningen af en lejlighed. 

Se dem gennem linket nedenfor. 

Digitale vejledninger

I fællesskab med vores administratorer har vi udarbejdet en lang række digitale vejledninger, der gør livet i ejendomsfællesskabet nemmere. 

Vejledningerne er formuleret på en letlæselig måde, så de giver den bedst mulige forståelse og overblik over et givent emne som muligt. 

Hvad end du skal sælge din bolig, renovere den eller anmelde en skade, giver vi dig en trin-for-trin guide, som du kan læne dig op ad, så alle regler og formalia overholdes. 

Gå på opdagelse i vores vejledninger gennem linket nedenfor.