Leif Wahlgren Riis

Inspektør

Leif Wahlgren Riis

Leif Wahlgren Riis er ansat som ejendomsinspektør, og hans primære arbejdsopgaver omfatter teknisk rådgivning og vejledning i forbindelse med vores kunders ejendom. 

Leif har en baggrund inden for forsikringsverdenen, som gør ham til en vigtig sparringspartner for vores kunder om driften af deres ejendom. 

Ind- og fraflytningssyn

Leif bruger en stor del af sin arbejdstid på at foretage ind- og fraflytningssyn af lejemål i vores investeringsejendomme.

Ind- og fraflytningssyn er en stor opgave, som skal løftes ved en lejers fraflytning og ny lejers indflytning. 

Der er en række både praktiske, juridiske og tekniske forhold, som skal opfyldes, når der er tale om disse syn, og derfor er det vigtigt, at Leif kan bistå med denne opgave. 

Kontakt Leif Wahlgren Riis

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 20
lwr@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Forsikring, flyttesyn

 

 

Mød Leifs kollegaer

Flyttesyn

Når Leif forestår flyttesyn ved ind- og fraflytning af lejeboliger, varetager han en vigtig opgave til glæde for både lejer og udlejer.

De digitale flyttesynsrapporter er nemlig vigtige dokumenter, der kan være med til at forhindre tvister og konflikter mellem lejer og udlejer.

Ved at inspicere lejligheden og dokumentere dens tilstand, skaber Leif gennem sine rapporter en klarhed over eventuelle skader eller mangler inden indflytning, og der kan derved undgås uenigheder om lejlighedens tilstand senere i lejeperioden.

 

Udlejningsejendomme

I mere end 6 årtier har vi administreret store dele af den danske boligsektor – herunder udlejningsejendomme og investeringsejendomme for den professionelle udlejer. 

Leif er en vigtig medarbejder, når det gælder administrationen af udlejningsejendomme, og hans tætte samarbejde med både kollegaer og udlejere er med til at sikre effektivitet og gode løsninger for både udlejer og lejer. 

Har du en ejendom, som mangler ny administrator, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan påbegynde en uforpligtende dialog om dine administrative behov.