Martin Skaarup

Partner, CCO & seniorkundechef (EA)

Martin Skaarup

Martin Skaarup er partner og CCO samt seniorkundechef i Qvortrup. Han er uddannet ejendomsmægler og ejendomsadministrator, og han har således mange års erfaring inden for og et stort kendskab til ejendomsbranchen.

Martins primære opgave er qua sin stilling som CCO at sørger for det bedst mulige samarbejde mellem Qvortrup og vores kundeportefølje. I opgaven vægter han et tæt og loyalt samarbejde højt, ligesom han sætter vores kundeoplevelser og kundeservice i højsædet. 

CCO med stor erfaring indenfor foreningsretten

I tillæg til ovenstående er Martin desuden ansvarlig for en portefølje af ejendomme, og han har et indgående kendskab til foreningsretten  – hvad end dette tæller andelsboligforeninger eller ejerforeninger. 

Han har desuden selv været bestyrelsesmedlem i en andelsboligforening, så han kender i høj grad til de forventninger, problemstillinger og behov som en stor del af vores kunder oplever i deres frivillige virke som bestyrelsesmedlemmer. 

Sammen med administrationschef Rasmus Slot Nielsen, leder Martin hver dag vores ejendomsadministration i København ud fra vores administrationsfilosofi, og ud fra tanken om at etablere et værdifuldt samarbejde mellem os og vores kunder.

Kontakt Martin Skaarup

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 05
ms@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, byggesager, finansiering, entrepriseret, økonomi

 

 

Mød ledelsesteamet

Eksperter i byggesager

Qua sin titel som CCO står Martin Skaarup i forgrunden af vores samarbejder, og han spiller en central og afgørende rolle i administrationen af byggesager. 

Med stor erfaring i administration, vedligeholdelse og forbedringer af den gamle byggemasse, er Martin ekspert i byggeadministration. 

Vores centrale opgave i byggeadministration er at sikre ejendommen økonomisk, juridisk og administrativt i byggesager, som typiske er komplekse for almindelige lægmænd. 

Skal Martin være jeres nye administrator?

Martin har stor erfaring i administration af ejendomme, og ved siden af sin funktion som partner og cco, administrerer han en række ejendomme i vores fælles portefølje. 

Martin er en stærk samarbejdspartner for ejendommen med baggrund i hans faglige profil og store erfaring indenfor foreningsretten. 

Når ejendommen skal have en administrator, vægter vi det rigtige match i kontaktperson utrolig højt, så hvis Martin er et godt bud på jeres næste administrator, skal I endelig kontakte os.