Martin Skaarup

Partner, 
CCO, EA

Martin Skaarup

Martin Skaarup er partner og CCO i Qvortrup. Han er uddannet ejendomsmægler og ejendomsadministrator, og han har således mange års erfaring inden for og et stort kendskab til ejendomsbranchen.

Martins primære opgave er qua sin stilling som CCO at sørger for det bedst mulige samarbejde mellem Qvortrup og vores kundeportefølje. I opgaven vægter han et tæt og loyalt samarbejde højt, ligesom han sætter vores kundeoplevelser og kundeservice i højsædet. 

I tillæg til ovenstående er Martin desuden ansvarlig for en portefølje af ejendomme, og han har et indgående kendskab til foreningsretten – hvad end dette tæller andelsboligforeninger eller ejerforeninger. 

Han har desuden selv været bestyrelsesmedlem i en andelsboligforening, så han kender i høj grad til de forventninger, problemstillinger og behov som en stor del af vores kunder oplever i deres frivillige virke som bestyrelsesmedlemmer. 

Sammen med administrationschef Rasmus Slot Nielsen, leder Martin hver dag vores ejendomsadministration i København ud fra vores administrationsfilosofi, og ud fra tanken om at etablere et værdifuldt samarbejde mellem os og vores kunder.

Kontakt Martin Skaarup

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 05
ms@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, byggeadministration, finansiering, entrepriseret,  økonomi

 

 

Ledte du efter en anden medarbejder?