Rasmus Slot Nielsen

Partner, COO & seniorkundechef (EA, HD-F)

Rasmus Slot Nielsen

Rasmus Slot Nielsen er partner i Qvortrup Administration og ansat som COO og seniorkundechef. 

Han er uddannet ejendomsadministrator, og har en HD i finansiering. Derudover kan han bryste sig af mangeårig og stor erfaring inden for hele ejendomsbranchen, idet han blandt andet har baggrund i den finansielle verden og som selvstændig ejendomsmægler. 

Ovenstående kvalifikationer og erfaring klæder i høj grad Rasmus på i rollen som COO. Qua sin fagligt stærke profil og indgående branchekendskab er han nemlig en vigtig sparrings- og samarbejdspartner for både kollegaer og vores kunder.

COO med en kærlighed til ejendomme

Sammen med partner, Martin Skaarup, forestår Rasmus den daglige ledelse af vores ejendomsadministration i København med udgangspunkt i vores administrationsfilosofi. Vores administrationsfilosofi er netop udformet i vores ønske om at skabe gode sunde og trygge hjem i alle de ejendomme vi administrerer, gennem gennemsigtige, loyale og stærke samarbejder. 

Det er netop med en grundtanke om at etablere et værdifuldt samarbejde mellem os og vores kunder, at Rasmus går til sin rolle, og det er til stor glæde for både kollegaer og kunder. 

Besøg Rasmus’ LinkedIn-side gennem linket nedenfor og lær ham og hans faglige profil endnu bedre at kende. 

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 04
rsn@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, finansiering, entrepriseret, byggesager, økonomi

 

 

Mød ledelsesteamet

Hvad adskiller Qvortrup fra de andre?

Qvortrup er én af Københavns ældste, privatejede ejendomsadministrationer, og vi har i mere end 6 årtier administreret andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme. 

Vi tror på, at vores store erfaring taler ind i en stor faglighed og en stor forståelse for et ejendomsfællesskab. 

Som ejendomsadministratorer mener vi, at vores fornemmeste opgave er at skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendomme, vi administrerer. 

Skal Rasmus være jeres nye administrator?

Rasmus har stor erfaring i administration af ejendomme, og ved siden af sin funktion som partner og coo, administrerer han en række ejendomme i vores fælles portefølje. 

Med en finansiel baggrund og erfaring som ejendomsmægler, er Rasmus en stærk samarbejdspartner for ejendommen. 

Det betyder meget for os, at vi i vores gensidige samarbejde finder den helt rette administrator for ejendommen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis det er Rasmus.