Rasmus Slot Nielsen

Partner,
COO, EA, HD-F

Rasmus Slot Nielsen

Rasmus Slot Nielsen er partner i Qvortrup Administration og ansat som COO. 

Han er uddannet ejendomsadministrator, og har en HD i finansiering. Derudover kan han bryste sig af mangeårig og stor erfaring inden for hele ejendomsbranchen, idet han blandt andet har baggrund i den finansielle verden og som selvstændig ejendomsmægler. 

Ovenstående kvalifikationer og erfaring klæder i høj grad Rasmus på i rollen som COO. Qua sin fagligt stærke profil og indgående branchekendskab er han nemlig en vigtig sparrings- og samarbejdspartner for både kollegaer og vores kunder.

Sammen med partner, Martin Skaarup, forestår Rasmus den daglige ledelse af vores ejendomsadministration i København med udgangspunkt i vores administrationsfilosofi. Vores administrationsfilosofi er netop udformet i vores ønske om at skabe gode sunde og trygge hjem i alle de ejendomme vi administrerer, gennem gennemsigtige, loyale og stærke samarbejder. 

Det er netop med en grundtanke om at etablere et værdifuldt samarbejde mellem os og vores kunder, at Rasmus går til sin rolle, og det er til stor glæde for både kollegaer og kunder. 

Besøg Rasmus’ LinkedIn-side gennem linket nedenfor og lær ham og hans faglige profil endnu bedre at kende. 

Kontakt Rasmus Slot Nielsen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 04
rsn@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, finansiering, entrepriseret, byggesager, økonomi

 

 

Ledte du efter en anden medarbejder?