Praktikant

Studerer du til finansbachelor eller finanscontroller, og har du endnu ikke låst dig fast i din kommende arbejdstitel? Så læs med!

Praktikant!

Lige nu søger vi unge profiler til et særligt tilrettelagt praktikforløb, som vil give et unikt indblik i ejendomsbranchens mange facetter.

Hvad end du elsker at knuse tal, brænder for at hjælpe mennesker eller stortrives i at løse juridiske problemstillinger, kan du finde dit fremtidige job i vores branche.

Vores branche rummer stor diversitet i faglige profiler, og du vil opleve en tværfaglighed, der strækker sig fra økonomi til jura og videre til administration og kundeservice. (Alle i øvrigt meget tæt forbundet.)

Med et praktikforløb i Qvortrup Administration A/S præsenterer vi dig for en verden af fremtidsmuligheder.

Vi ved, at det kan være svært at navigere i og vælge mellem dem alle, og derfor er det vigtigste for os, at du får et indblik i alt, hvad vores branche kan tilbyde dig. 

Vi låser dig ikke fast i én specifik jobtitel, men lader dig prøve kræfter med dem alle.

Bliv praktikant uden skriftlige ansøgninger og CV’er

Inden du får sved på panden over at skulle skrive en lang og fin ansøgning med matchende CV, så tvivl ikke! 

Vi vil meget hellere tage en uforpligtende telefonsamtale, hvor vi taler om dine muligheder, og hvor vi lærer hinanden at kende.

Det er mig, Rasmus Slot Nielsen, der vil tage telefonen på vegne af Qvortrup. Jeg er nemlig et godt eksempel på diversiteten i vores branche, idet min faglige profil byder på en HD i finansiering og flere år som selvstændig ejendomsmægler, inden jeg blev ejendomsadministrator og nu administrationschef og partner i vores virksomhed.

Sammen vil vi tage en uforpligtende samtale, som ikke vil være begrænset til et praktikforløb hos os. Vil du blot vide lidt mere om vores branche og dens talrige muligheder, står jeg også til rådighed.

Du kan booke en tid i min kalender gennem linket nedenfor.

Vi håber på at se dig i et praktikforløb i vores branche

Se andre ledige job i vores ejendomsadministration

Er du interesseret i at læse om andre ledige stillinger i vores virksomhed, kan du se vores jobportal her på hjemmesiden, hvor vi løbende opdaterer med ledige job. 

Seneste nyheder

Praktikant

Del: