Tilskudspulje til energioptimering 2021

FÅ TILSKUD TIL ENERGIRENOVERING

675 millioner kroner! Så mange penge er i 2021 lagt i en tilskudspulje til energioptimering, der skal hjælpe med at gøre danske boliger mere klimavenlige.

Tilskudspuljen kan være særlig relevant for jeres ejendom, hvis I har forestående projekter, der kan bidrage til energioptimering.

GØR EN POSITIV FORSKEL FOR VORES FÆLLES KLIMA

Tilskuddet gør det markant billigere at få udført denne type renoveringer, samtidig med I får udsigt til en lavere varmeregning, og forventeligt et bedre energimærke. Derudover vil ejendommen gøre en positiv forskel for vores fælles klima ved at spare energi og dermed udlede mindre CO2.

GRØNNE OG BÆREDYGTIGE EJENDOMME

I starten af 2020 flyttede Qvortrup til klimakvarteret på Østerbro. Foruden at danne rammerne om et fantastisk, grønt og åbent arbejdsmiljø, er det også et udtryk for vores klimapolitik; Vi ønsker nemlig at bidrage til grønne og bæredygtige ejendomme.

Derfor er vi også stor tilhænger af disse typer tilskudspuljer, der i høj grad kan være med til at lette en økonomisk byrde for jer, og som kan sikre en grøn og bæredygtig fremtid for os alle.

TILSKUD 

Tilskud gives alene til udvalgte renoveringsarbejder, der bidrager til energioptimering af ejendommen. Har I ikke energioptimerende projekter i pipeline, kan det give rigtig god mening at få opdateret ejendommens tilstands- og vedligeholdelsesrapport, for at se ejendommens generelle stand og fremtidige optimeringsmuligheder.

Der er endnu ikke åbnet for ansøgning til tilskudspuljen, men åbningen sker forventeligt i 1. kvartal 2021. Når den er åbnet, kan du få adgang her

VIL I VIDE MERE?

Hvis I vil vide mere om denne tilskudspulje og de omfattede renoveringsarbejder, så kontakt endelig jeres kontaktperson hos Qvortrup! Vi kan selvfølgelig også hjælpe jer i forbindelse med opdateringen af jeres tilstands- og vedligeholdelsesrapport. 

I kan finde jeres kontaktpersons kontaktinformationer her

tilskudspulje til energioptimering

Del: