Maria Beier Bergholtz

Kommunikations – og markedsføringsansvarlig

Maria Beier Bergholtz

Maria Beier Bergholtz er ansat som vores kommunikations- og markedsføringsansvarlige, og hun står i forgrunden for vores digitale indsats. 

Maria har næsten et årtis erfaring inde for administrationsbranchen, og hun er uddannet ejendomsadministrator med titlen EA. 

Maria har været kundechef for både andelsboligforeninger og ejerforeninger, og hun har stor erfaring i og forståelse for et foreningsårshjul, hvilket i høj grad styrker hende i rollen som vores kommunikations- og markedsføringsansvarlige. 

 

Værdiskabende administration

Med sit branchekendskab og indgående kendskab til vores kunder, brænder Maria for at lave værdiskabende kommunikation og markedsføring, der taler direkte til vores kunders ønsker og behov. 

Maria søger altid at sætte kunden i centrum i sin digitale indsats.  

Hun værdsætter et tæt, loyalt og uformelt kollegaskab, og hun har stået i spidsen for flere kollegiale initiativer, herunder blandt andet planlægning og afvikling af arbejdspladsernes motionsdag hvert efterår. Det styrker i høj grad vores interne sammenhold.

Kontakt Maria Beier Bergholtz

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 06
mbb@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Kommunikation, seo, ads, digital markedsføring, foreningsret, lejeret, byggesager, tingsret, økonomi, finansiering

 

 

Mød Leifs kollegaer

Værdiskabende samarbejde

Maria vægter et værdiskabende samarbejde mellem administrator og ejendommen utrolig højt, og hun er af den overbevisning, at et frugtbart, loyalt og gennemsigtigt samarbejde styrker driften af den fælles ejendom. 

Netop derfor har hun været med til at udarbejde en række vejledninger i samarbejde med både kunder og administratorer, som hun qua sit store branchekendskab har målrettet livet i ejendomsfællesskabet. 

Gå på opdagelse i vores digitale vejledninger gennem linket nedenfor. 

Skal vi være jeres nye administrator?

I mere end 6 årtier har vi administreret store dele af den danske boligsektor – herunder udlejningsejendomme, andelsboligforeninger og ejerforeninger. 

Mangler jeres ejendomsfællesskab en ny, professionel og moderne administrator, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan påbegynde en uforpligtende dialog om jeres administrative behov. 

Hvis du udfylder vores digitale formular, vil vi ringe dig op, så vi kan drøfte, hvilken administrationsløsning der passer netop jeres ejendom.