21A9146

Kundechef

Mai-Britt Sørensen

Mai-Britt Sørensen er en erfaren kundechef, der primært beskæftiger sig med vores udlejningsportefølje.

Med over 35 års erfaring fra ejendomsbranchen og en EA-titel, er Mai-Britt en uundværlig ressource, der vejleder og rådgiver vores professionelle udlejere om effektiv drift af deres investeringsejendomme.

I sit daglige arbejde arbejder hun tæt sammen med vores øvrige funktioner – herunder administratorer og økonomimedarbejdere – for at sikre en værdiskabende administration og optimal drift.

Passion for andelsboliger og udlejningsejendomme

Mai-Britt har en særlig passion for andelsboligforeninger og udlejningsejendomme, som begge er ejendomstype, der har været omdrejningspunktet i hendes karriere. Derudover har hun tillige beskæftiget sig med ejerforeninger, og hun har således en dyb indsigt, forståelse og omfattende erfaring, der gør hende til en vigtig ressource i Qvortrup.

I sit daglige arbejde stræber hun efter at skabe tryghed og tillid hos vores kunder. Arbejdsdagen er præget af en ambition om at få hver enkelt kunde til at føle sig hørt og værdsat, hvilket også skinner igennem i hendes positive og imødekommende attitude som kollega. Med sit smittende smil og åbne arme bidrager hun til et harmonisk og produktivt arbejdsmiljø.

Kontakt Mai-Britt Sørensen

Telefon
Email
Speciale

69 16 55 13
mbs@qvortrup-adm.dk
Fast ejendom, foreningsret, lejeret, byggesager, tingsret, digitale løsninger, økonomi

 

 

Mød Mai-Britt kollegaer

Tæt samarbejde

Som kundechef indgår Mai-Britt et tæt samarbejde på tværs af vores virksomheds forskellige funktioner. 

Særligt indgår hun et tæt samarbejde med vores administratorer, som bistår hende med den daglige administration af ejendommene, og med vores økonomiske team, der sikrer den økonomiske del af administrationen. 

Vi vægter generelt et tæt samarbejde – både internt – og med ejendommene utrolig højt i vores ejendomsadministration. 

Skal Mai-britt være jeres kundechef?

I vores Qvortrup vægter vi det gode, tætte og loyale samarbejde mellem vores virksomhed og ejendommen utrolig højt. 

Mai-Britt har et enormt stort kundetække, og hun er en meget prisværdig samarbejdspartner for vores kunder.

Med sit speciale indenfor administrationen af foreninger, vil Mai-Britt også være en vigtig samarbejdspartner for jeres forening. 

Ønsker I Mai-Britt som jeres nye administrator, skal I blot udfylde vores formular om et administrationstilbud, så vi sammen kan påbegynde dialogen om et nyt, godt og frugtigt samarbejde.