Christoffer Andreasen

Praktikant

Christoffer Andreasen

Som praktikant i Qvortrup får Christoffer Andreasen i øjeblikket et omfattende indblik i forskellige områder af en ejendomsadministration.

Hans primære fokus og tilknytning er i vores økonomiske team, hvor han skal sikre økonomistyring af vores kunders ejendomme. Med en økonomisk baggrund fra Københavns Universitet og en igangværende Finansbachelor fra CPH Business med retning indenfor ejendomsadministration, er Christoffer rustet til at udforske ejendomsbranchen i dybden.

Finansbachelor som praktikant

Christoffer møder udfordringer med et åbent sind, og han udfører sine opgaver både selvstændigt og effektivt. Med sit venlige og brede smil, bidrager han til en positiv arbejdsatmosfære, og ved at tage del i aktiviteter såsom (marathon)løb og fitness udviser han en stor disciplin og balance, som afspejler hans evne til at jonglere mellem sine arbejdsopgaver og sin faglige udvikling.

Christoffers praktikforløb i vores ejendomsadministration er en unik mulighed for ham for at få indblik i en tværfaglig organisation, hvor hver medarbejder arbejder mod et fælles mål.

Vi mener, at vi gennem praktisk erfaring og tæt samarbejde med etablerede medarbejder giver vores praktikanter et unikt indblik i arbejdets mangfoldighed. Det mener vi, ikke blot giver faglig udvikling, men også værdifulde forbindelser og en stærk platform for fremtidig karriere i branchen.

Kontakt Christoffer Andreasen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 00
ca@qvortrup-adm.dk

Økonomi, bogholderi, foreningsret, administration, kundeservice

 

 

Mød vores økonomiske team

Qvortrups økonomistyring

I vores økonomiske team, der består af erfarne seniorcontrollere, controllere og økonomimedarbejdere, spiller økonomistyring en hel central rolle.

I Qvortrup fokuserer vi på administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme og én af vores kerneopgaver er at sikre effektiv og forsvarlig økonomistyring for vores kunder.

Vores arbejde handler ikke blot om tal, men også om at skabe værdi for vores ejendomme, og vi ønsker i høj grad at forvalte vores kunders interesser på den mest effektive måde.

Vil du i praktik?

Hvert efterår inviterer vi i Qvortrup praktikanter til at opleve vores virksomhed og ejendomsbranchen som helhed. Og vi ønsker, at vores praktikforløb giver en holistisk forståelse for ejendomsadministrationens mange nuancer.

Vi tilbyder praktikforløb for finansbachelorer, og ledige praktikpladser bliver løbende annonceret på Ejendom Danmarks hjemmeside og vores LinkedIn-profil.

Vores tradition med at byde unge talenter velkommen i et praktikforløb er en enestående mulighed for at udforske og dygtiggøre sig inden for ejendomsadministration, og vi opfordrer også til uopfordrede ansøgninger, hvis et praktikforløb er noget for dig!