Freja Meyer Halse

Regnskabs- og økonomimedarbejder

Freja Meyer Halse

Freja Meyer Halse er ved siden af sit studie ansat som regnskabs- og økonomimedarbejder. 

Freja understøtter vores økonomiske team, og bidrager med færdigheder og erfaringer fra sin igangværende bachelorgrad i Markeds- og Kulturanalyse på Copenhagen Business School.

På uddannelsen har Freja opnået en basal grundforståelse for de opgaver, hun varetager i det økonomiske team. Hendes solide, økonomiske fundament hjælper hende med at udføre en bred vifte af opgaver for vores virksomhed. 

Freja er en engageret medarbejder, der er i stand til at anvende sine analytiske færdigheder til at forstå og håndtere de opgaver, der er hos vores økonomiske team. Hendes dedikation og professionalisme har vist sig at være en stor ressource for vores økonomiske team, og vi er enormt glade for, at have hende med på holdet! 

_21A9756

En vigtig del af vores økonomiske team

Freja Meyer Halses primære opgave som er at hjælpe os med vores økonomiske opgaver. Hendes indsats har en stor betydning for vores virksomhed, da hun bidrager til at sikre, at teamet er velorganiseret og effektiv.

Med sit veludviklede overblik og professionelle tilgang til sit arbejde, møder Freja altid ind til sine faste opgaver med et smittende smil, og positive energi og høje arbejdsmoral er en stor inspiration. 

Vi sætter stor pris på Freja, og vi er enormt glade for, at hun ved siden af sit studie udvikler sine færdigheder og bidrager til vores økonomiske team i fremtiden.

Kontakt Freja Meyer Halse

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 19
fmh@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi

 

Mød vores økonomiske team

Fremtidens specialister

Ejendomsadministrationsbranchen mangler hænder.

Derfor er det enormt vigtigt for os i Qvortrup, at vi kan give unge mennesker under uddannelse et unikt indblik i vores branche, så de kan se dens mange facetter.

Freja er én af de unge, som vi er stolte af at kunne vise, hvad vores branche kan tilbyde og branchens mange muligheder.

Vi er engagerede i at uddanne den næste generation indenfor ejendomsadministration, og vi nyder at se vores unge profiler vokse til at blive dygtige og ansvarlige fagfolk.

Økonomisk drift

Økonomi spiller en helt afgørende rolle i driften af en ejendom, og derfor er vores økonomiske team også en vigtig del af vores ejendomsadministration.

Teamets opgaver er fastsat i den indbyrdes administrationsaftale med ejendommen, men er alle sammen funderet i, at der skal ske økonomisk drift af ejendommen – herunder sikre ejendommens indtægter og betale dennes udgifter.

Vil du vide mere om, hvilke opgaver, vores økonomiske team kan varetage for jeres ejendom, kan du gå på opdagelse i vores ydelseskatalog her på hjemmesiden.