Ekrem Sami Basoda

Regnskabs- og økonomimedarbejder

Ekrem Sami Basoda

Ekrem Sami Basoda er ansat som regnskabs- og økonomimedarbejder, og med en solid baggrund indenfor blandt andet revisionsbranchen, er han hver dag med til at sikre vores virksomheds og kunders økonomiske processer.

Ekrem har en stærk faglig profil, der tæller alt fra butikschef og selvstændig i detailbranchen til IT-tekniker. Denne faglige mangfoldighed værdsætter vi i høj grad i Qvortrup, fordi vi mener, at faglig diversitet klæder vores medarbejdere på til at håndtere en lang række opgaver, der kan opstå i driften af vores kunders ejendomme. 

Den fødte optimist

Ekrem Sami Basoda er optimist, og hans evner og villighed til at udforske nye områder styrker i høj grad hans faglige profil. 

Derudover har Ekrem en stor interesse for mennesker, som kommer til udtryk i et udtalt servicegen. Dette er en afgørende kompetence, idet vi som ejendomsadministratorer lever af at hjælpe og servicere vores kunder med deres valgte ydelser.

Vi er enormt glade for, at Ekrem er en del af vores ejendomsadministration, og vi er sikre på at hans faglige profil og store engagement styrker vores økonomiske team.

Kontakt Ekrem Sami Basoda

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 16
esb@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi, bogholderi, foreningsret

 

 

Mød vores økonomiske team

En mangfoldig ejendomsadministration

I Qvortrup er vores styrke vores mangfoldighed i vores faglige profiler og forskellige funktioner.

Vores ejendomsadministration er sammensat af dygtige medarbejdere med en bred vifte af kompetencer og perspektiver. Denne diversitet er hjørnestenen i vores evne til at styrke driften af ejendomme.

I Qvortrup tror vi på, at en mangfoldig arbejdsstyrke er nøglen til succesfuld ejendomsadministration.

Skal vi administrere jeres ejendom?

I Qvortrup er vi specialister i administrationen af andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringskunder, og vi vil meget gerne etablere et loyalt og frugtbart samarbejde med jer om jeres ejendom. 

Vi har ansat nogle af branchens skarpeste profiler, som vi er enormt stolte af at have med på vores administrative hold. Du kan møde dem gennem linket herunder.