Bestil mæglerforespørgsel

Skal du sælge dit hjem ved hjælp af en ejendomsmægler, skal din mægler have en række oplysninger om din bolig, som er afgørende for, at denne kan udbyde din lejlighed til salg.

Disse oplysninger sendes i en såkaldt mæglerbesvarelse, som også kaldes for et ejerlejlighedsskema. Mæglerforespørgslen indeholder vigtige oplysninger om din bolig, men også om hele ejendommen og foreningen. 

Det er dig eller din mægler, der skal bestille mæglerforespørgslen. 

Bestillingen sker ved at udfylde formularen nedenfor. Når formularen er udfyldt, sendes den direkte til os, hvorefter en af vores medarbejdere vil samle alle relevante informationer om din bolig, ejendommen og foreningen, som herefter sendes til din ejendomsmægler.  

Der er et honorar forbundet med udarbejdelse af mæglerbesvarelsen, og dette skal være betalt, førend vi fremsender denne. 

Ved modtagelse af formularen nedenfor, sender vi derfor straks en faktura til betaling, hvorefter vi udarbejder besvarelsen på baggrund af den bestilte mæglerforespørgsel. 

Bestil mæglerforespørgsel

Bemærk! Honorar for mæglerbesvarelse skal være registreret betalt, inden besvarelsen udfærdiges og sendes.

Køb andelsbolig - køberformular

Køb andelsbolig gennem køberformular Dette er en køberformular, som skal udfyldes i forbindelse med køb af andelsbolig i en forening,…

Fejl og mangler i andelsbolig

Fejl og mangler i andelsbolig Endelig er dagen kommet; Du skal flytte ind i dit nye hjem, når klokken slår…

Hvad koster det at sælge andelsbolig?

Hvad koster det at sælge en andelsbolig? Det er ikke omkostningsfrit at sælge en andel, og derfor har vi lavet…