Sælg din andel

Nedenfor finder du den formular, du skal udfylde ved salg af din andel. Du kan alene benytte denne formular, hvis du er kunde i vores virksomhed. 

Formularen angiver alle de informationer, vi har brug for i forbindelse med udarbejdelsen af aftalen for din andelsoverdragelse i henhold til andelsboliglovens regler herom. 

Førend vi kan udarbejde overdragelsesaftalen, skal vi både have oplysninger på andelens sælger og køber. Når sælger har udfyldt formularen nedenfor, sender vi automatisk en mail til køber, så vi kan få de nødvendige oplysninger fra denne.

Bemærk, at såfremt vi ikke allerede har modtaget andelens vurderingsrapport og eventuelle el- og vvs-tjek, skal du sende os disse, da de er afgørende for andelens lovlige maksimalpris. 

Sælg din andel

At sælge en andelsbolig kan virke som en uoverskuelig opgave, men med den rette vejledning kan processen være både nemmere og mere overskuelig.

Hvis du er andelshaver og overvejer at sælge din bolig, er der flere trin, du skal følge for at gennemføre salget på en korrekt og effektiv måde.

Vi anbefaler, at du læser vores vejledning som guider dig igennem alle faserne af salgsprocessen og give dig tips og råd til at gøre processen så smidig som muligt. Vi vil blandt andet gå i dybden med, hvad der skal klares “inden salg” og hvordan du får papirarbejdet i orden.

Med vejledningen kan du føle dig mere tryg i processen og sikre dig, at du får den bedste overdragelse af andelsboligen.

Formular

Du er i professionelle hænder

Vores administratorer er specialister i andelsoverdragelser, og de vægter kundeservice højt. De vil gøre deres bedste for at sikre, at du får en smidig og behagelig oplevelse i processen. Vores administratorer er erfarne i at guide dig igennem processen og sørge for, at alt foregår i overensstemmelse med både foreningens vedtægt og lovgivning.

Administratorerne vil hjælpe dig med alt fra udarbejdelse af overdragelsesaftalen til afslutningsvis opdatering af medlemsregistrering.

Vores administratorer er pålidelige, professionelle og tilgængelige, og deres kerneopgave er at hjælpe dig godt videre og tage imod den nye andelshaver. Med deres hjælp kan du sikre dig, at din andelsoverdragelse bliver gennemført på en korrekt og problemfri måde.

Vi er stolte af vores faglighed

Historien om Qvortrup og vores mere end 60 års erfaring inden for ejendomsadministration, vidner i høj grad om, at vi ved, hvad vi laver. 

Vi har igennem årene opbygget en omfattende ekspertise inden for administration af boliger på tværs af boligsektoren i og omkring København, og vores dybtgående viden om vores fag, gør os i stand til at give vores kunder den bedste service muligt.

Vi tror på, at vores lange historie er vidnesbyrd om vores ekspertise og høje faglighed. Vi har opbygget stærke relationer til vores kunder og samarbejdspartnere, og vi er stolte af i dag at have et dedikeret team, der altid er klar til at yde den bedste service og sikre, at vores kunders behov er i centrum.

Vejledninger

Vi har en række digitale vejledninger, der alle er en uvurderlig ressource for både beboere, bestyrelse og ejerkreds i et ejendomsfællesskab. De kan give adgang til vigtig information og praktiske tips, der kan hjælpe med at navigere og færdes i fællesskabet på en mere effektiv og produktiv måde.

De digitale vejledninger kan hjælpe både bestyrelse, ejerkreds og beboere med at forstå reglerne og procedurerne for fællesskabet, ligesom det er en sikkerhed, at alle har adgang til de samme oplysninger og retningslinjer, som kan minimere misforståelser og tvister.

De digitale vejledninger kan være en vigtig ressource, da de kan hjælpe med at øge gennemsigtigheden og oplysningerne om ejendommen.

Du kan gå på opdagelse i vores digitale vejledninger i linket herunder, og du vil opdage en verden af information og brugbare tip til livet i et ejendomsfællesskab.