Jens Anker Hansen

Partner, CEO & Advokat (H)

Jens Anker Hansen

Jens Anker Hansen er partner og CEO i Qvortrup Administration A/S, og han har været en del af Qvortrup siden 1987. Ved siden af sin stilling som CEO driver han Qvortrup Advokatfirma.

Jens er uddannet advokat med møderet for Højesteret og har speciale i foreningsret, lejeret og fondsret, og i driften af fast ejendom har han særlig stor erfaring med finansiering, entrepriseret og byggesager.

Stor involvering i vores branche

Jens involverer sig i høj grad i udvalg, og han søger altid at være opdateret inden for vores branche. Han er blandt andet udlejerrepræsentant i Ankenævnet for de Københavnske Huslejenævn, ligesom han er lægdommer ved boligretten på Frederiksberg og i Lyngby.

Jens har i mange år været medlem af bestyrelsen for EjendomDanmark, som er vores brancheorganisation.

Dertil er han formand for bestyrelsen i BVB (Byggeskadefonden vedrørende byfornyelse) samt i bestyrelsen i Ejerlejlighedernes landsforening.

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 00
jah@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, fondsret, finansiering, entrepriseret, byggesager

 

Mød ledelsesteamet

Mere end 60 års erfaring

Qvortrups historie går mere end et århundrede tilbage til lige efter første verdenskrig.

I dag driver vi i dag en mellemstor ejendomsadministration i København fra vores kontor på Østerbro.

Vi er stolte af vores historie, og hvis I har brug for en etableret og professionel samarbejdspartner, kan I med fordel få et administrationstilbud hos os.  

Skræddersyet løsninger

Vi er specialister i den gamle boligmasse og i administrationen af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme.

Vi tilbyder ydelser i vores administration, som skal sikre såvel den professionelle udlejer som den frivillige bestyrelse – og naturligvis ejendommens mange beboere. 

Gå på opdagelse i vores ydelseskatalog gennem linket nedenfor