Qvortrups administrative løsninger

Den offentlige pakke

Pakken og dens indhold er opdateret pr. 31. december 2023. 

Bemærk, at “Den offentlige pakke” kun tilbydes til foreninger, idet ydelserne indgår som  grundydelser for udlejnings- og investeringsejendomme.

Det er ejendommens ledelse, der har ansvaret for at administrere og vedligeholde sine offentlige postkasser og databaser.

Ved valg af “Den offentlige pakke” pålægges vi ansvaret gennem nødvendige fuldmagter og adgange.

Bemærk, at denne ydelse indgår som øvrig, fast ydelse for udlejnings- og investeringsejendomme. 

Som en del af denne administrationsløsning sørger vi for at videresende alle myndighedshenvendelser til ejendommens ledelse, så I er orienteret om relevante forhold på og vedrørende ejendommen.

Bemærk, at denne ydelse indgår som basisadministration for udlejnings- og investeringsejendomme. 

Offentlige postkasser

Har I flere behov?

Andre kiggede også på

Den digitale pakke
Den Digitale Pakke
Med Den Digitale Pakke styrkes ejendommens informationsniveau og gennemsigtighed
_G7A6033 kopier
Rådgivningspakken
Få administrativ, økonomisk og juridisk sparring og rådgivning i "Rådgivningspakken".
Dirigent på generalforsamling
Mødepakken
Få professionel assistance til afvikling af årets ordinære generalforsamling med denne administrationsløsning.

Kontakt os allerede i dag!

Lad os administrere jeres digitale postkasser

Som professionel ejendomsadministrator for ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringskunder kan vi ved tilvalg af denne administrationsløsning i vores gensidige samarbejde vedligeholde og administrere jeres digitale postkasser.

Når vi får adgang til ejendommens (eksempelvis) e-boks og virk.dk kan vi nemt og sikkert modtage og håndtere digital post fra myndighederne og andre vigtige instanser. Det betyder at I trygt kan overlade opgaven til os. 

Vi ved, at det det frivillige bestyrelsesarbejde i forvejen er et stort arbejde, og at det ikke blot er venstrehåndsarbejde at vedligeholde og administrere en vigtig digital postkasse. 

Hvis I ønsker at overlade ansvaret og opgaven til professionelle hænder, sørger vi derfor for at holde jer ajour for at sikre, at vores I ikke går glip af vigtige meddelelser.

Qvortrups grundydelser

Gennem faste grundydelser tilbyder vi administration af enhver ejerforening, andelsboligforening eller investeringsejendom, der sikrer det administrative fundament.

Vi mener, at vores grundydelser er afgørende for at opretholde en stærk drift af ejendommen, og vi har ekspertisen og de professionelle kræfter til at sikre, at de bliver leveret på en kvalitetsfuld måde.

I tillæg til de faste grundydelser kan vi tilbyde en række administrative løsninger, der alle sikrer, at administrationen af ejendommen bliver skræddersyet efter jeres ønsker og behov.

Hvis du vil have mere information om vores faste grundydelser, kan du klikke på linket nedenfor. Ligesom du også er meget velkomne til at kontakte os, så vi kan indlede en dialog om det kommende samarbejde.