Jens Anker Hansen

CEO, Advokat (H)

Jens Anker Hansen

Jens Anker Hansen er CEO i Qvortrup Administration A/S, og han har været en del af Qvortrup siden 1987. Ved siden af sin stilling som CEO driver han Qvortrup Advokatfirma I/S.

Jens er uddannet advokat med møderet for Højesteret og har speciale i foreningsret, lejeret og fondsret, og i driften af fast ejendom har han særlig stor erfaring med finansiering, entrepriseret og byggesager.

 

Stor involvering i vores branche

Jens involverer sig i høj grad i udvalg, og han søger altid at være opdateret inden for vores branche. Han er blandt andet udlejerrepræsentant i Ankenævnet for de Københavnske Huslejenævn, ligesom han er lægdommer ved boligretten på Frederiksberg og i Lyngby.

Jens har i mange år været medlem af bestyrelsen for EjendomDanmark, som er vores brancheorganisation.

Dertil er han formand for bestyrelsen i BVB (Byggeskadefonden vedrørende byfornyelse) samt i bestyrelsen i Ejerlejlighedernes landsforening.

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 00
jah@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, lejeret, fondsret, finansiering, entrepriseret, byggesager

 

Mød ledelsesteamet

Mere end 60 års erfaring

Qvortrups historie går mere end et århundrede tilbage til lige efter første verdenskrig.

I dag driver vi i dag en mellemstor ejendomsadministration i København fra vores kontor på Østerbro.

Vi er stolte af vores historie, og hvis I har brug for en etableret og professionel samarbejdspartner, kan I med fordel få et administrationstilbud hos os.  

Skræddersyet løsninger

Vi er specialister i den gamle boligmasse og i administrationen af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme.

Vi tilbyder ydelser i vores administration, som skal sikre såvel den professionelle udlejer som den frivillige bestyrelse – og naturligvis ejendommens mange beboere. 

Gå på opdagelse i vores ydelseskatalog gennem linket nedenfor