Qvortrups administrative løsninger

Udlejningspakken

Pakken og dens indhold er opdateret pr. 31. december 2023. 

Bemærk, at “Udlejningspakken” alene tilbydes til til andelsboligforeninger. For udlejnings- og investeringsejendomme henviser vi til vores administrationsløsninger hertil. 

Ved tilvalg af udlejningspakken, tilbyder vi håndtering af andelsboligforeningens lejevarslinger for skatter og afgifter.

Vores service omfatter beregning af eventuelle lejeændringer og skriftlig varsling af lejerne med lovmæssigt varsel.

Vi sikrer kontakt med beboerrepræsentation, så vi kan sikre en effektiv og harmonisk samarbejdsrelation. 

Vores service inkluderer regelmæssig kommunikation, koordinering af møder og håndtering af eventuelle spørgsmål eller bekymringer fra beboerrepræsentanterne.

Vi håndterer indberetning af udgifter til Grundejernes Investeringsfond.

Vi sikrer, at størrelsen på hensættelsesbeløbene og vedligeholdelsesudgifterne er korrekte. Endvidere underrettes beboerrepræsentanterne/lejerne om afholdte udgifter og udbetalingsbeløb.

Vi håndterer processen rettidigt og korrekt og vi opfylder indberetningskravene, så vi kan sikre en problemfri proces.

I forbindelse med eventuel varsling af lejeforhøjelse overfor lejerne tilbyder vi, som særligt tilvalg i udlejlningspakken, beregning af lejernes omkostningsbestemte husleje baseret på andelsboligforeningens driftsudgifter og afkast.

Vi sørger for rettidig og præcis varsling af lejerne i h.t. Lejelovens regler inkl. alle nødvendige oplysninger og indsigelsesvejledninger.

Indsigelser varetages  særskilt efter medgået tid i henhold til vores prisliste.

Som særligt tilvalg i udlejningspakken, tilbyder vi udarbejdelse af driftsregnskaber. 

Udlejningspakken

Har I flere behov?

Andre kiggede også på

Den digitale pakke
Den Digitale Pakke
Med Den Digitale Pakke styrkes ejendommens informationsniveau og gennemsigtighed
_G7A6033 kopier
Rådgivningspakken
Få administrativ, økonomisk og juridisk sparring og rådgivning i "Rådgivningspakken".
Dirigent på generalforsamling
Mødepakken
Få professionel assistance til afvikling af årets ordinære generalforsamling med denne administrationsløsning.

Kontakt os allerede i dag!

Professionel administration af din udlejningsejendom

Vi ved, at administrationen af udlejningsejendomme kan være en kompleks opgave, der kræver omfattende viden og erfaring inden for området. Som professionel ejendomsadministration er vi specialiseret i at håndtere denne boligform, og vi kan hjælpe jer med at sikre en gnidningsløs og effektiv administration af jeres ejendom.

Vores udlejningspakke er en tillægsydelse til vores faste grundydelser og omfatter en bred vifte af opgaver inden for udlejning og administration af udlejningsejendomme. Med vores ekspertise og erfaring kan I trygt overlade administrationen af jeres udlejningsejendom til os.

Vi forstår, at det kan være en stor opgave for en ejendommens ledelse at administrere udlejningsejendomme, og vores udlejningspakke kan lette byrden for jer og sikre en professionel og effektiv administration.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejningspakke og hvordan vi kan hjælpe jer med at administrere jeres udlejningsejendom professionelt og effektivt.

Kontakt os

I Qvortrup er vi stolte af vores unge, energiske, og hjælpsomme supportteam, der altid sætter vores kunders behov i centrum for deres daglige arbejde.

Vores supportteam har en fundamental viden om ejendomsadministration, og de er altid parate til at hjælpe med enhver udfordring, der måtte opstå.

Vi mener, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer løbende i deres uddannelse og udvikling for at sikre, at de er rustede til at tackle alle opgaver, der måtte opstå.

Når du vælger at samarbejde med os, kan du være sikker på, at vores supportteam vil yde en professionel og dedikeret service, der opfylder dine behov. Vi er stolte af vores medarbejdere og den service, de leverer.

Qvortrups grundydelser

Vi tilbyder administration af forskellige typer ejendomme, herunder ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme gennem faste grundydelser.

Det er vores overbevisning, at de faste grundydelser er afgørende for at opretholde en stærk drift af ejendommen, og vi har ekspertisen og de nødvendige ressourcer til at levere dem på en kvalitetsfuld måde.

Vi mener, at en skræddersyet administration af ejendommen er nødvendig for at opnå den ønskede effektivitet og produktivitet. Derfor tilbyder vi også en række forskellige administrative løsninger, der kan tilpasses efter jeres specifikke ønsker og behov.

Hvis I ønsker mere information om vores faste grundydelser, er I velkomne til at klikke på linket nedenfor.

Tilmeld Q-munity

Tilmeld dog Q-munity, vores månedlige nyhedsbrev – hvor vi samler de seneste nyheder og trends inden for ejendomsadministration og relaterede emner.

Uanset om du allerede er kunde hos os eller blot interesseret i at holde dig opdateret på udviklingen i vores branche, så er Q-munity er godt valg! Vi dækker alt fra ændringer i lovgivningen og nye trends i branchen til tips og tricks til at forbedre ejendomsadministrationen, ligesom vi faciliterer gode råd og erfaringer fra andre ejendomsfællesskaber.

Tilmeld dig Qmunity i dag og bliv en del af vores netværk af dedikerede og informerede kunder og samarbejdspartnere.