Danmark lukker ned – Lockdown 2021

NY LOCKDOWN

I går, tirsdag den 5. januar 2021, holdt Statsministeren endnu et pressemøde om den verserende corona-pandemi og lockdown 2021. 


VORES MEDARBEJDERE ER HJEMSENDT

I lyset af denne, har vi hos Qvortrup valgt at sende vores medarbejdere hjem til hjemmearbejdspladsen. Her vil de, indtil videre, befinde sig til og med den 17. januar 2021.

Vi følger udvikling og anbefalinger tæt, og vi vil først samles på kontoret igen, når dette synes ansvarligt. Det er vigtigt for os, at vi fortsat udviser samfundssind, så vi en gang for alle kan få bugt med denne pandemi.

Vi er så heldigt stillet, at vores medarbejdere kan varetage deres arbejdsfunktion fra hjemmet. I må dog forvente, at der vil være længere ekspeditions- og svartid hos os i denne periode.

Det vil ikke være muligt for os at deltage eller afvikle fysiske møder frem mod en yderligere genåbning af samfundet. Det vil heller ikke være muligt at besøge vores kontor i denne periode.

 

ÅBNINGSTIDER

Vi er  tilgængelige på både mail og telefon mandage-torsdage fra 09:00-15:00 og fredage 09:00-13:00.

Se i øvrigt vores kontaktinformationer her

Vi håber på jeres forståelse.

Godt nytår og god og sikker lockdown! 

Seneste nyheder

Bestyrelsesgodtgørelse 2024

Bestyrelsesgodtgørelse 2024

Nyt kalenderår – nye satser for bestyrelsesgodtgørelsen Vi er allerede godt inde i 2024, og traditionen tro betyder et nyt kalenderår også nye takster for

Læs mere >
Lockdown 2021

Del: