Køb andelsbolig gennem køberformular

Dette er en køberformular, som skal udfyldes i forbindelse med køb af andelsbolig i en forening, som vi administrerer.  Du kan derfor alene benytte denne formular, hvis andelsboligforenngen er kunde i vores virksomhed.

Formularen nedenfor angiver alle de informationer, vi har brug for , for at kunne udarbejde aftalen for køb af andelsboligen i henhold til andelsboliglovens regler herom. 

Bemærk, at vi normalt har en ekspeditionstid på 2-3 uger fra det tidspunkt, vi har alle nødvendige informationer i sagen. Er der særlige forhold, vi skal være opmærksomme på i forbindelse med dit køb, bør du angive det i formularen nedenfor. 

Når formularen afsendes modtager du en bekræftelsesmail i din indbakke. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget mails fra os tidligere. 

Når overdragelsesaftalen er klar til din underskrift, sender vi dig en særskilt mail herom. 

Vejledning til andelsoverdragelse

Inden du udfylder nedenstående formular, vil vi anbefale dig at læse vores vejledning for andelsoverdragelser, som beskriver det kommende forløb i detaljer. 

Køb andelsbolig gennem køberformular:

Vil du læse mere om sagsforløbet ved køb af andel, kan du gå direkte til vores vejledninger.

Andelsboligpakken

Qvortrups administrative løsninger Andelsboligpakken Indberetning af lovpligtige nøgleoplysninger I bekendtgørelse om oplysningspligt ved salg af andelsboliger m.v. fremgår det, at…

Administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme

Med mere end 60 års erfaring er vi specialister i administration af andelsboligforeninger, ejerforeninger og investeringsejendomme Bliv kunde i Qvortrup…

Fejl og mangler i andelsbolig

Fejl og mangler i andelsbolig Endelig er dagen kommet; Du skal flytte ind i dit nye hjem, når klokken slår…