Niels Bøgeskov Thomsen

Økonomimedarbejder

Niels Bøgeskov Thomsen

Niels Bøgeskov Thomsen er ansat som økonomimedarbejder, og han indgår som en fast del af vores virksomheds økonomiske lag.

Med en nyerhvervet titel som finansbachelor tilgår Niels sine opgaver med et enormt videbegær og en umættelig lyst til at udvikle sine faglige kompetencer. Det mærker vi andre i allerhøjeste grad, og Niels allerede talstærke profil og statistiske evner er centrum for hans daglige opgaveløsning.

Vores virksomheds økonomiske lag har ansvaret for såvel Qvortrups som vores kunders økonomiske fundament, og Niels’ stærke profil er i høj grad med til at give ham succes i rollen.

Niels har desuden en erhvervsmæssig baggrund i detailverdenen som slagter, og derigennem har han udviklet et udtalt servicegen. Netop servicegenet er essentielt i hans rolle som økonomimedarbejder, da hans kerneopgave er at skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendommen, vi administrerer, gennem professionel økonomihåndtering.

Niels er en smilende og varm person, der bidrager til godt, tæt og uformelt kollegaskab. Det værdsætter vi i allerhøjeste grad hos Qvortrup, og vi er derfor enormt glade for, at han er en del af vores virksomhed.

Kontakt Niels Bøgeskov Thomsen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 29
nbt@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi, bogholderi, foreningsret

 

 

Ledte du efter en anden medarbejder?