Niels Bøgeskov Thomsen

Regnskabs- og økonomimedarbejder

Niels Bøgeskov Thomsen

Niels Bøgeskov Thomsen er ansat som regnskabs- og økonomimedarbejder, og han indgår som en fast del af vores virksomheds økonomiske lag.

Med en nyerhvervet titel som finansbachelor tilgår Niels sine opgaver med et enormt videbegær og en umættelig lyst til at udvikle sine faglige kompetencer. Det mærker vi andre i allerhøjeste grad, og Niels allerede talstærke profil og statistiske evner er centrum for hans daglige opgaveløsning.

Vores virksomheds økonomiske lag har ansvaret for såvel Qvortrups som vores kunders økonomiske fundament, og Niels’ stærke profil er i høj grad med til at give ham succes i rollen.

Udtalt servicegen fra sin brede faglige snitflade

Niels har en erhvervsmæssig baggrund i detailverdenen som slagter, og derigennem har han udviklet et udtalt servicegen. Netop servicegenet er essentielt i hans rolle som regnskabs- og økonomimedarbejder, da hans kerneopgave er at skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendommen, vi administrerer, gennem professionel økonomihåndtering.

Niels er en smilende og varm person, der bidrager til godt, tæt og uformelt kollegaskab. Det værdsætter vi i allerhøjeste grad hos Qvortrup, og vi er derfor enormt glade for, at han er en del af vores virksomhed.

Kontakt Niels Bøgeskov Thomsen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 29
nbt@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi, bogholderi, foreningsret

 

 

Mød vores økonomiske team

Vores diversitet

I Qvortrup tror vi på, at diversitet bidrager til vores arbejdsplads, arbejdskultur og vores generelle faglighed.

Ejendomsbranchen har i mange år manglet hænder, og vi har fundet en bred vifte af kompetencer i en række medarbejdere, der har prøvet kræfter med forskellige erhverv før ejendomsadministrationsbranchen.

Niels er en af de medarbejdere, der har erfaring fra flere forskellige brancher, og vi mener, at det giver ham en unik forståelse af vores kunders behov og udfordringer. Vi værdsætter hans erfaring og indsigt og er glade for at have ham som en del af vores team.

Service i højsædet

Når I vælger Qvortrup som ejendomsadministrator, er det vores mål at sikre pålidelig og effektiv håndtering af jeres ejendomsdrift.

Vi sætter en ære i at skabe de bedst mulige rammer for vores kunder, og vores kundeservice er af allerhøjeste prioritet.

Hvis I er interesseret i at høre mere om vores tjenester og ønsker at drøfte et potentielt samarbejde, er I velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale gennem linket nedenfor.