Sixten Thyssen Lack

Projektassistent

Sixten Thyssen Lack

Sixten Thyssen Lack er ansat som projektassistent i vores ejendomsadministration ved siden af sit studie. 

Sixten har tidligere været ansat som piccolo med base i vores supportteam, og han har derved stor indsigt i vores arbejdsgange, procedure og kundeportefølje. 

Arbejdsom og målrettet

Sixten er en vigtig del af vores organisation og med sin forståelse for vores administration og kundeportefølje udgør han en vigtig rolle i den daglige drift af vores ejendomme.

Sixten har en særlig evne til at hjælpe kollegaer og kunder, og med sit venlige smil og positive attitude er han altid parat til at hjælpe og sikre, at opgaver bliver løst. 

Sixtens største kvalitet er hans utrolige arbejdsomhed og målrettethed, og hans engagement er smitsomt og inspirerer alle omkring ham. 

Ved siden af stillingen som projektassistent læser Sixten på CBS, og vi er enormt glade for at have ham som en del af vores hold, hvor hans arbejdsomhed og indsigt bidrager positivt til vores kundeoplevelser. 

Kontakt Sixten Thyssen Lack

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 27
stl@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Supportering, kundeservice, administration, projektstyring

 

 

Mød vores øvrige medarbejdere

Stor kundeservice

I Qvortrup har vi et dedikeret projektteam, der er nøje sammensat med et fokus på at kombinere rette ressourcer, egenskaber og ekspertise til at tackle udvalgte projekter.

Vores projektteam arbejder for at sikre, at hver opgave håndteres med dygtighed og effektivitet.

Vi værdsætter generelt faglige kompetencer og personlige kvaliteter på tværs af teams og funktioner, da vi mener, at det er kernen i vores evne til at levere den bedste ejendomsadministration.

Kontakt os

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, vil vi anbefale, at du enten sender os en e-mail eller ringer til vores supportteam i vores åbningstider. Vores team vil straks tage sig af din forespørgsel eller henvise dig til den relevante medarbejder, der kan hjælpe dig videre.

Hvis du ønsker at besøge vores kontor, er det også muligt, men vi vil bede dig om at kontakte os forud for besøget. Dette vil give os mulighed for at forberede os på dit besøg og sikre, at vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Vores kontor ligger centralt placeret, og vi byder altid vores gæster velkommen med en kop kaffe.