Forsikringssamarbejde 2020

Vi har indgået et nyt og fordelagtigt forsikringssamarbejde

Dansk System Assurance A/S er professionelle forsikringsmæglere for forenings- og investeringsejendomme.

Virksomheden har et indgående branchekendskab, og den fokuserer på kvalitetsløsninger med udgangspunkt i den enkelte ejendom.

Forsikringsmæglere varetager forsikringssager

Med vores samarbejde tilbyder vi, at vores kunders forsikringshåndtering fremadrettet bliver varetaget og behandlet ét sted. Qua sin markedsposition har Dansk System Assurance A/S aftaler med samtlige anerkendte forsikringsselskaber, og det sikrer effektiv og retmæssig sagsbehandling af skadessager samt fordelagtige forsikringsvilkår i policer.

Forsikringsskader

Vores samarbejde er til glæde for alle vores kunder. Det betyder, at fremadrettet vil alt skadeshåndtering helt automatisk, og uden ekstra omkostninger, blive varetaget af Dansk System Assurance A/S.

Forsikringspolice

Derudover kan Dansk System Assurance A/S være behjælpelig med ind- og gentegning af forsikringer med udgangspunkt i specifikke ønsker og faktuelle behov. Prisen herfor fastsættes individuelt med udgangspunkt i ejendommens størrelse og skadeshistorik. Vores samarbejde gør, at Dansk System Assurance A/S kan varetage ydelsen til en fordelagtig pris, der er betydelig lavere end hvis vi eller I selv skulle sikre ind- og gentegning.

Storkundeaftaler

For altid at kunne tilbyde vores kunder de bedste vilkår, indgår vi løbende storkundeaftaler med en række typiske leverandører, herunder DSA.

Samarbejdet med DSA er trådt i kraft, og har I spørgsmål til dette, er I altid velkomne til at kontakte os.

Seneste nyheder

forsikring, samarbejde

Del:

Mangler I
system i ejendommens
vedligeholdelsesplan? 
Kontakt os her
for råd og vejledning.