21A9172

Receptionsist 

Anja Lindkjær

Anja Lindkjær er ansat som receptionist i vores virksomhed, og hun er derved blandt de første personer både kunder, kollegaer og samarbejdspartnere møder i mødet med Qvortrup.

Med mere end 20 års erfaring inden for receptionistarbejde er Anjas passion for kundeservice tydelig.

Hendes imødekommende personlighed og varme smil gør hvert møde til en positiv oplevelse, og hendes evne til at skabe en venlig og professionel atmosfære, gør hende til en vigtigt del af vores daglige drift.

Receptionist med vind i sejlene

Udover sin omfattende erfaring som receptionist, har Anja også en baggrund som frisør, hvor kundeservice og kundepleje ligeledes har været i højsædet.

Disse egenskaber er vigtige i hendes rolle som receptionist, da hun er afgørende for at skabe et godt første indtryk og en fremragende kundeoplevelse.

I sin fritid nyder Anja at tilbringe tid med familie og venner, og hun finder ro og energi på havet, hvor hun elsker at sejle. Anjas engagement både professionelt og privat gør hende til en uvurderlig del af vores virksomhed, og vi er glade for, at hun er en del af Qvortrup. 

Kontakt Anja Lindkjær

Telefon
Email
Speciale

69 16 55 11
al@qvortrup-adm.dk
Kundeservice, administration

 

 

Mød Anja's kollegaer

Vores diversitet

I Qvortrup er vores support team en dynamisk sammensætning af erfarne receptionister, markedføring- og kommunikationsmedarbejder og vores fantastiske piccoloer og piccoliner. 

Denne mangfoldighed i kompetencer og funktioner skaber et solidt fundament for håndtering af vores kunders opgaver, og det bidrager i øvrigt i høj grad til teamets og kontorets dynamik. Sammen skaber de et effektivt og alsidigt miljø, der er dedikeret til at opfylde vores kunders  behov.

Se nedenfor hvad vi kan hjælpe dig med.

 

Få et tilbud?

I Qvortrup er vi stolte over at skabe skræddersyede administrationsløsninger, hvor jeres behov er i centrum.

Vi er en ejendomsadministration, hvor vores dedikation til kundeservice og effektiv administration af ejendomme ikke er til at overse.

Ønsker I at udforske vores ydelser og starte dialogen om et potentielt samarbejde? Tryk på linket nedenfor for et uforpligtende tilbud. Vores fremtidige samarbejde kan begynde her.