Trine Jensen

Marketing- og kommunikationsansvarlig

Receptionsist 

Trine Jensen

Trine Jensen er ansat i vores virksomhed i en todelt rolle som både receptionist og kommunikations- og markedsføringsansvarlig.

Med en baggrund som serviceøkonom og en uddannelse i International Hospitality Management, bringer Trine en solid faglighed og et skarpt blik for service og markedsføring til vores team.

Trine brænder for markedsføring, og arbejder målrettet på at skabe gennemsigtig kommunikation både internt og eksternt og effektive digitale løsninger for vores kunder.

 

Udadvendt og energisk

Trine Jensen har en udadvendt og energisk personlighed, der også kommer til udtryk i hendes mange verdenseventyrer.

Hendes positive og åbne sind gør hende til en værdsat kollega, der altid møder andre med et smil.

Vi er glade for at have Trine som en del af Qvortrup og sætter stor pris på hendes bidrag til både receptionen og vores markedsføring.

Kontakt Trine Jensen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 30
tj@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Kommunikation, seo, ads, digital markedsføring, kundeservice 

 

 

Mød Trine's kollegaer

Værdiskabende samarbejde

I hjertet af vores ejendomsadministration står kunden i centrum, og Trine’s rolle kommer for alvor i spil her. Vores supportafdeling udgør nemlig en hjørnesten i vores administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringskunder. Er du interesseret i at opleve, hvordan vores dedikation til kundeservice og professionel ejendomsadministration kan gavne din ejendom? Du kan anmode om et uforpligtende tilbud via linket nedenfor, og vi kan herefter indgå en god dialog om dine specifikke behov og ønsker.

Skal vi være jeres nye administrator?

Vores virksomhed byder hvert år velkommen til nysgerrige og ambitiøse unge, der ønsker at lære og vokse. Hos os er det nemlig en tradition at give unge mennesker i deres sabbatår en mulighed for at dykke ned i ejendomsbranchen og få en forsmag på voksenlivet.

Hold øje med vores LinkedIn- og Jobindex-profiler, hvor vi løbende opdaterer om ledige stillinger. Det er her, du kan tage det første skridt mod en spændende karriere i ejendomsadministration og få muligheden for at blive en del af vores dedikerede team.