Johan Halligner

Kontorassistent

Johan Hallinger

Johan Hallinger er ansat i vores virksomhed som kontorassistent, og han er tilknyttet vores supportteam, hvis kerneopgave er at supporterer kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. 

Johan er smilende, energisk og flittig som person, og han er altid klar med godt humør og en ekstra indsats, der sikrer, at alle på vores arbejdsplads har det godt. Han bidrager altid med positiv attitude og hans pligtopfyldenhed smitter i allerhøjeste grad af på dem omkring ham. 

Morgenfrisk kontorassistent

Johan har heldigvis en morgenfrisk profil, der gør, at han kan stå tidligt op og møde ind, før kontoret for alvor vågner.

I de tidlige morgentimer gør han kontoret klar til den kommende dag, og han sørger for, at alt er på plads og i orden.

Johan har en positiv indstilling til sit arbejde som kontorassistent, og det er tydeligt at mærke hans energi, straks vi møder ham.

Med sin store hjælpsomhed og flittighed er han en vigtig del af både supportteamet og vores virksomhed i øvrigt. 

Vi er enormt glade for, at vi kan vise vores virksomhed og vores branche til Johan, så han efter sit sabbatår er klar til at indtage enten studie, arbejde eller hvad end fremtiden bringer. 

Kontakt Johan Hallinger

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 09
jh@qvortrup-adm.dk

Supportering, kundeservice, administration

 

 

Mød vores øvrige medarbejdere

Stor kundeservice

Vores supportteam brænder for at skabe den bedste kundeoplevelse for dig, og alle vores supportmedarbejdere er unge, engagerede og entusiastiske medarbejdere, der alle har et udtalt servicegen og en naturlig evne til at kommunikere klart og effektivt.

Supportteamet har en positiv tilgang til deres arbejde, og de er altid klar til at hjælpe dig.  Vi er stolte af vores supportteam, der lever og ånder for en tilfreds kontaktflade.

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os, anbefaler vi dig at sende os en mail, eller ringe til vores supportteam i vores åbningstid. 

Vi vil herefter forsøge at hjælpe dig med din forespørgsel, eller vi vil sætte dig i kontakt med den medarbejder, der kan hjælpe dig videre. 

Det er også muligt at besøge vores kontor – dog gerne efter nærmere aftale, så vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig, når du dukker op. 

Vores kontor er placeret midt i et trafikalt midtpunkt, og vi har altid kaffe på kanden.