Amir Demiri

Regnskabs- og økonomimedarbejder

Amir Demiri

Amir Demiri er ansat som regnskabs- og økonomimedarbejder i vores virksomhed, og han indtager en central position i vores økonomiske team.

I sin rolle er Amir med til at løfte vores virksomheds økonomiske opgaver og han sikrer, at vores kunders økonomiske interesser håndteres med omhu.

Amirs økonomiske indsigt og hans evne til at fordybe sig gør ham til en pålidelig medarbejder, der spiller en afgørende rolle i vores økonomiske lag.

Smittende entusiasme og positivt sind

Amir har en smittende entusiasme og et positivt sind, som skaber et behageligt og positivt arbejdsmiljø. Dét er personlige kvaliteter, vi i høj grad værdsætter i Qvortrup, fordi vores fælles- og kollegaskab binder os tæt sammen.

Amir er desuden detailorienteret og omhyggelig i sit arbejde, og hans evne til at fange detaljer er afgørende for den nøjagtighed, der kræves inden for vores økonomiske opgaver.

Vi er enormt glade for, at Amir er en del af Qvortrup! 

Kontakt Amir Demiri

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 15
ad@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi, bogholderi, foreningsret

 

 

Mød vores økonomiske team

Vores diversitet

I Qvortrup er vores økonomiske team en dynamisk sammensætning af erfarne controllere, dygtige regnskabs- og økonomimedarbejdere og engagerede studentermedhjælpere.

Denne mangfoldighed i kompetencer og funktioner skaber et solidt fundament for håndtering af vores kunders økonomiske opgaver, og det bidrager i øvrigt i høj grad til teamets og kontorets dynamik. Sammen skaber de et effektivt og alsidigt miljø, der er dedikeret til at opfylde vores kunders økonomiske behov.

Vil du vide mere om, hvilke opgaver vores økonomiske team løfter? Så læs med gennem linket nedenfor.

Få et tilbud

I Qvortrup er vi stolte over at skabe skræddersyede administrationsløsninger, hvor jeres behov er i centrum.

Vi er en ejendomsadministration, hvor vores dedikation til kundeservice og effektiv administration af ejendomme ikke er til at overse.

Ønsker I at udforske vores ydelser og starte dialogen om et potentielt samarbejde? Tryk på linket nedenfor for et uforpligtende tilbud. Vores fremtidige samarbejde kan begynde her.