Julie Heide

Supportmedarbejder

Julie Heide

Julie Heide er ansat som supportmedarbejder i vores virksomhed, og hun varetager mangeartede opgaver i løbet af sin arbejdsdag.

Julie har faktisk været en del af vores virksomhed det meste af sit liv, og de seneste år, har hun været tilknyttet vores ejendomsadministration ved siden af sit studie på Københavns Universitet. 

Selvom Julies arbejdsopgaver er mangeartet, beskæftiger hun sig i primært med sikringsagter og anmeldelser i den digitale tingbog. Med dette er Julie en enormt vigtig kollega for både administratorer og kundechefer i administrationen af særligt ejerforeninger. 

 

Jurist in spe

Julie er fyldt med gå-på-mod, har et smittende smil og et dejligt humør. Til dagligt studerer hun jura på Københavns Universitet, og gennem sit job får hun et indgående kendskab til både lovgivning og den juridiske metode, som i høj grad er med til at styrke hende til hendes fremtidige karriere.

Vi håber, at ejendomsbranchens mange facetter og store tværfaglighed tiltrækker Julie, når hun er færdiguddannet jurist. Vi er i hvert fald meget glade for at have hende med på holdet! 

Kontakt Julie Heide

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 00
juh@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, økonomi, support, jura

 

Mød vores supportteam

Fremtidens fagfolk

Vi mangler arbejdskraft i ejendomsadministrationsbranchen, og det har vi efterhånden gjort i mange år. Netop derfor er det vigtigt for os i Qvortrup at give unge mennesker, der er under uddannelse, et unikt indblik i vores branche, så de kan se dens mange facetter.

Vi er særligt stolte af unge profiler som Julie, som vi har mulighed for at introducere til vores branche og vise de mange spændende muligheder, den kan tilbyde.

Vi vil gerne være med til at forme og uddanne den næste generation inden for ejendomsadministration, og derfor nyder vi at se vores unge talenter udvikle sig til at blive dygtige og ansvarsfulde inden for vores branche.

Kontakt os

Vi anbefaler, at du kontakter os ved at sende en e-mail eller ringe til vores supportteam i vores åbningstid, hvorefter vi vil hjælpe dig med din forespørgsel eller henvise dig til den relevante medarbejder.

Hvis du ønsker at besøge vores kontor, er det også en mulighed, men vi vil bede dig om at aftale nærmere på forhånd, så vi kan sikre, at vi er til stede og kan hjælpe dig, når du kommer. Vores kontor ligger i et trafikalt midtpunkt og vi byder altid vores gæster velkommen med en dejlig varm kop kaffe.