Dorte Themsen

Controller

Dorte Themsen

Dorte Themsen er ansat som controller, og hun er en central del af vores økonomiske team. 

Dorte har primær tilknytning til vores foreningsejendomme, men hun varetager en bred palette af økonomiske arbejdsopgaver og ansvarsområder på tværs af vores kunder og virksomhed.

Dorte er en system-haj, og hun er en af vores absolutte system-specialister. Det mærker vi andre i høj grad, og Dorte er en god lærer  – både teknisk og praktisk. 

 

Loyal medarbejder

Dorte Themsen har været en del af vores virksomhed i mere end 10 år, og hendes mange års erfaring i Qvortrup styrker i høj grad samarbejdet med vores kunder og samarbejdspartnere om driften af deres ejendomme.

Dorte er kendt for at sikre en effektiv og hurtig opgaveløsning, og hun bringer hver dag et fantastisk humør og en lunefuldt og smittende grin. Hendes glimt i øjet er et kendetegn, som vi sætter stor pris på her på vores arbejdsplads.

Kontakt Dorte Themsen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 30
dt@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Økonomi, foreningsret, varslinger

 

 

Mød vores økonomiske team

Opstille årligt regnskab

Som ejendomsadministration i København tilbyder vi en bred vifte af økonomiske ydelser, herunder professionel hjælp til at opstille og udarbejde det årlige regnskaber.

Dorte har ekspertise og erfaring med at gøre netop dette for flere af vores kunder, og hendes grundige tilgang og høje faglige standard sikrer, at vores kunder får en pålidelig og nøjagtig regnskabsrapport, som de kan bruge til at drifte ejendommen.

Skal vi opstille jeres årsregnskab? Klik ind og se vores ydelser gennem linket nedenfor.

Tværfagligt samarbejde

Det er vigtigt for os at tilbyde en pålidelig og effektiv administration af ejendommen, når vi tilknyttes som administrator.

Det sikrer vi blandt andet ved at indgå et tværfagligt samarbejde på tværs af virksomhedens funktioner, og på tværs af titler, afdelinger og anciennitet. 

Det vigtigste for os er at være med til at skabe de bedst tænkelige rammer for vores kunders ejendom, og hvis vi skal gøre det samme for jeres, kan i kontakte os for en uforpligtende dialog om et kommende samarbejde.