Raha Pakbaz

Kundechef

Raha Pakbaz

Raha Pakbaz er ansat som kundechef i vores virksomhed, og hun er derved hovedansvarlig for driften af en udvalgt ejendomsportefølje.

 

Raha har en imponerende baggrund inden for ejendomsadministration, og med sin stærke faglighed indgår hun i etableret team af dygtige kundechefer, der alle fungerer som det primære bindeled mellem den frivillige bestyrelse og vores ejendomsadministration.

 

Rahas erfaring har udstyret hende med et solidt og stærkt kendskab til foreningsretten og alle aspekter af ejendomsadministrationens opgaver og ansvar. Vi mener, at hendes alsidighed er afgørende for en gnidningsløs og velfungerende drift af ejendommene.

Passioneret og engageret kundechef

Raha Pakbaz er passioneret og engageret, og så har hun et drive, der driver hendes faglige og professionelle udvikling. Hun har en professionel tilgang til opgaver, som gør hende til en ideel samarbejdspartner og en pålidelig sparringspartner for såvel kollegaer som kunder og samarbejdspartnere.

Raha har desuden en positiv attitude og et smittende smil, der skaber en behagelig atmosfære og styrker vores arbejdsplads. Vi er enormt glade for, at Raha er en del af vores virksomhed, og vi er overbeviste om, at hendes passion, erfaring og positive tilgang bidrager positivt til vores ejendomsadministration.

Kontakt Raha Pakbaz

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 31
rp@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Administration, foreningsret, ejerforeninger, andelsboligforeninger, fast ejendom, økonomi 

 

 

Mød vores kundechefer

Vores filosofi

I Qvortrup er vi dedikerede til høj faglighed, og vi er stolte af vores team af dygtige ansatte.

Hos os er vores faglighed kernen i vores administration, og vi stræber efter hele tiden at styrke og udvikle denne.

Vi mener, at vores medarbejdere er vores nøgleaktører, som kombinerer erfaring, viden og engagement i leveringen af en forsvarlig drift med høj kundeservice i vores relationer. Vi bygger vores administration på grundprincipperne om at ville skabe gode, sunde og trygge hjem i alle de ejendomme, vi administrerer, og denne opgave har fundament i vores kerneværdier om ordentlighed, progressivitet og kærlighed.

Du kan læse mere om vores administrationsfilosofi gennem linket nedenfor.

Skal Raha være jeres kundechef?

I Qvortrup administrerer vi en stor del af de københavnske andelsboligforeninger og ejerforeninger, og vi vil med glæde administrerer jeres ejendom! 

På vores hjemmeside kan du rekvirere et uforpligtende tilbud, og vi kan på baggrund heraf indlede en dialog om jeres specifikke ønsker og behov.