Caroline Kristiansen

Piccoline

Caroline Kristiansen

Caroline Kristiansen er ansat som piccoline i vores ejendomsadministration, og hun er en aktiv del af vores supportafdeling. Hendes store kundeservicegen afspejler sig i hendes daglige arbejde med kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Med sit smittende smil og dedikation til opgaverne skaber Caroline en positiv atmosfære på arbejdspladsen, og hendes venlige og milde person bidrager til et behageligt arbejdsmiljø.

Piccoline med politisk flair

Det er tydeligt at mærke, at Caroline stræber efter kvalitet i alt, hvad hun gør. Hendes fokus på kundetilfredshed skinner tydeligt igennem, og det er uanset om arbejdsopgaverne er rengøring af kontoret eller kundeservice i vores supportafdeling. Carolines fokus på at placere kunden i centrum er et aktiv, som vi i Qvortrup værdsætter, da vi netop lægger stor vægt på høj servicestandard.

Med en studenterbaggrund fra Niels Brock Det Internationale Gymnasium bringer Caroline en unik dimension til holdet. Caroline har en stor interesse for politik og samfundsforhold, og det bidrager positivet til vores arbejdsmiljø at have en ung, ambitiøs og nysgerrig medarbejder som Caroline med på holdet.

Kontakt Caroline Kristiansen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

35 35 43 00
ck@qvortrup-adm.dk

Supportering, kundeservice, administration

 

 

Mød vores supportteam

Ejendomsadministration med fokus på kunden

I hjertet af vores ejendomsadministration står kunden i centrum, og Carolines rolle kommer for alvor i spil her. Vores supportafdeling udgør nemlig en hjørnesten i vores administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringskunder.

Er du interesseret i at opleve, hvordan vores dedikation til kundeservice og professionel ejendomsadministration kan gavne din ejendom? Du kan anmode om et uforpligtende tilbud via linket nedenfor, og vi kan herefter indgå en god dialog om dine specifikke behov og ønsker.

Vil du udforske ejendomsbranchen?

Vores virksomhed byder hvert år velkommen til nysgerrige og ambitiøse unge, der ønsker at lære og vokse. Hos os er det nemlig en tradition at give unge mennesker i deres sabbatår en mulighed for at dykke ned i ejendomsbranchen og få en forsmag på voksenlivet.

Hold øje med vores LinkedIn- og Jobindex-profiler, hvor vi løbende opdaterer om ledige stillinger. Det er her, du kan tage det første skridt mod en spændende karriere i ejendomsadministration og få muligheden for at blive en del af vores dedikerede team.