Isabella Bang Hermanns

Administrator

Isabella Bang Hermanns

Isabella startede sin rejse i Qvortrup som praktikant som et led i hendes uddannelse som finansøkonom på CPH Business Academy

Isabella har siden været ansat som studentermedhjælper, og hun er nu ansat som administrator, hvor hun hver dag bistår ejendommenes beboere med en lang række opgaver, som er med til at styrke livet i ejendomsfællesskabet. 

 

Passion for ejendomsadministration

Isabella har en passion for ejendomsadministration, som er nærmest medfødt. Med en mor som ejendomsadministrator og en far som revisor er det ikke nogen overraskelse, at Isabella har ejendomsadministration helt inde under huden, og at hun virkelig brænder for faget.

Isabella er uddannet inden for økonomi og administration, hvilket giver hende en solid forståelse for alle aspekter af ejendomsadministration. Hun har herigennem fået evnen til at kommunikere effektivt med vores kunder og hjælper dem med at navigere i de forskellige udfordringer, der kan opstå i forbindelse med livet i et ejendomsfællesskab.

Hendes passion og engagement for ejendomsadministration afspejles i hendes arbejde, og hun arbejder altid hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste service og rådgivning.

Kontakt Isabella Bang Hermanns

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 13
ibh@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, økonomi, administration

 

 

Mød administratorteamet

Vi deler passionen

I Qvortrup deler vi Isabellas passion for vores fag, og vi har en forståelse for de udfordringer, der kan opstå i et ejendomsfællesskab.

Vi er stolte af at have et team af dedikerede og erfarne fagfolk, der er i stand til at håndtere enhver udfordring, der kan opstå i forbindelse med ejendomsadministration. Vi er altid klar til at hjælpe vores kunder med at opnå de bedst mulige resultater og sikre, at deres ejendomme er i gode hænder.

Læs mere om vores ydelser i linket herunder.

Personlig service

Som administrator er Isabella beboernes primære kontakt til Qvortrup. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en pålidelig og kompetent administrator, der arbejder både effektivt og professionelt, og derfor er vi enormt glade for at have medarbejdere som Isabella.

Vi ved, at der ikke findes en one-size-fits-all løsning, når det kommer til ejendomsadministration, men vi vægter personlig og professionel service højest i vores samarbejde.

Er I på udkig efter ny ejendomsadministrator, tilbyder vi et uforpligtende tilbud, hvor vi kan fortælle mere om vores ydelser og priser.

Klik på linket nedenfor, og lad os tage en dialog om et fremtidigt samarbejde.