Thomas Winters Henriksen

Administrator

Thomas Winters Henriksen

Thomas Winters Henriksen er ansat som administrator, og han er en vigtig del af vores virksomhed. Thomas har særlig tilknytning til vores administratorteam, der er specialiseret i ejerforeninger, andelsboligforeninger og investeringsejendomme.

Thomas har en stærk faglig profil, og han spiller en afgørende rolle i at sikre, at alle administrative opgaver bliver udført effektivt og tilfredsstillende for vores kunder.

I sin rolle er Thomas en uvurderlig hjælp i forbindelse med salgs- og købsrejser, når beboere flytter til eller fra vores ejendomme. Hans har en bred forståelse af processen og hans evne til at hjælpe kunderne trin for trin, gør ham til en meget værdifulde ressourcer i vores virksomhed.

Thomas gør livet i ejendommen nemmere

Med sit store kundetække og venlige væsen yder Thomas stor hjælp til ejendommens beboere, og han bistår dem med en bred vifte af opgaver, der er med til at lette deres dagligdag og skabe trygge rammer om deres hjem.

Thomas er uddannet finansøkonom, hvilket giver ham en solid forståelse for både økonomiske, administrative og juridiske aspekter af vores kunders ejendomme. Dette er af afgørende betydning i vores samarbejde med vores kunder og det sikrer, at vi kan yde den bedst mulige service og rådgivning i driften af deres ejendom.

Kontakt Thomas Winters Henriksen

Telefon
Email
LinkedIn
Speciale

69 16 55 26
twh@qvortrup-adm.dk
Besøg profil
Foreningsret, økonomi, handler

 

 

Mød administratorteamet

Skal du sælge din bolig?

Hvis du skal sælge din bolig, i en ejendom som Qvortrup administrerer, er der stor sandsynlighed for, at du støder på Thomas i processen. 

I sin funktion som administrator, er Thomas nemlig med til at sikre sagsbehandling af fra- og indflytning af boligerne. 

Thomas er enormt serviceminded, og han har styr på fagligheden. 

Du kan derfor trygt overlade den administrative sagsbehandling i hans hænder! 

Digitale vejledninger

Thomas Winters Henriksen er én af de administratorer, der har været med til at udarbejde vores digitale vejledninger, der alle er udfærdiget med ét mål for øje; Nemlig at gøre livet i ejendomsfællesskabet mere bekvemt.

Vejledninger er skrevet på en letforståelig måde for at give den bedst mulige indsigt og overblik over forskellige emner.

Uanset om du skal sælge din bolig, renovere den eller rapportere en skade, tilbyder vi en trin-for-trin guide, som du kan følge, for at sikre overholdelse af alle regler og formaliteter.

Du kan udforske vores samling af vejledninger via linket nedenfor.